MAKUPALAT 21.9

Paneroitua kalaa ja kiva kastike

 
 
      

Paneroitu kala


kalaa paloina
vehnäjauhoja
chilimaustetta
kananmunaa
korppujauhoja
   
Sekoita chilimauste ja vehnäjauhot. Mikäli chilissä ei ole suolaa, voit lisätä sitä. Pyörittele kalapalat ensin vehnäjauhoseoksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Taputtele panerointi tiiviiksi. Paista rasvakeittimessä kauniin ruskeaksi.

Kiva kastike

         
tomaattia
sipulia
paprikaa
suolakurkkua
sitruunabasilikaa
sitruunanmehua 
ranskankermaa
piparjuurituorejuustoa


Jauha tomaatti, sipuli, paprika, suolakurkku ja sitruunabasilika tehosekoittimella karkeaksi rouheeksi. Lisää sitruunanmehua ja sekoita ranskankerman ja tuorejuuston sekaan.