MAKUPALAT 26.1Kukkakaalia ja pastaa
1 pieni kukkakaali 1 parsakaali 2-3 rkl oliiviöljyä 2 rkl voita 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä 1 prk tomaattimurskaa 1/ tl chilijauhetta mustapippuria loraus valkoviiniä simpukkapastaa Kiehauta kaalit vedessä puolikypsiksi, noin 6-7 minuuttia ja valuta. Kuullota pilkottu sipuli voi/öljysekoituksessa . Lisää murskattu valkosipuli ja chilijauhe. Lisää myös tomaattimurska ja kaalit. Hauduta kymmenisen minuuttia. Lisää mustapippuria ja tarvittaessa suolaa. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja sekoita kastikkeen kanssa. Tarjoa heti. Tomaatti-mozzarellasalaatti
tomaattia mozzarellajuustoa sipulia oliiviöljyä basilikaa suolaa mustapippuria |