MAKUPALAT 26.1

Kukkakaalia ja pastaa

	
	1 pieni kukkakaali
	1 parsakaali
	2-3 rkl oliiviöljyä
	2 rkl voita
	1 sipuli
	4 valkosipulin kynttä
	1 prk tomaattimurskaa
	1/ tl chilijauhetta
	mustapippuria
	loraus valkoviiniä
	simpukkapastaa

Kiehauta kaalit vedessä puolikypsiksi, noin 6-7 minuuttia ja valuta.
Kuullota pilkottu sipuli voi/öljysekoituksessa .
Lisää murskattu valkosipuli ja chilijauhe.
Lisää myös tomaattimurska ja kaalit.
Hauduta kymmenisen minuuttia.
Lisää mustapippuria ja tarvittaessa suolaa.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja sekoita kastikkeen kanssa.
Tarjoa heti.

Tomaatti-mozzarellasalaatti

	
	tomaattia
	mozzarellajuustoa
	sipulia
	oliiviöljyä
	basilikaa
	suolaa
	mustapippuria