MAKUPALAT 2.2.

Kalapiirakka hiillostetusta kalasta

	
	2 dl perunasosejauhetta
	4 dl vehnäjauhoja
	1 tl leivinjauhetta
	200 g sulatettua voita tai margariinia
	2 dl kylmää vettä

	Täyte

	hiillostettua kirjolohta tai savukalaa
	2 dl kevytkermaa
	3 kananmunaa
	2 dl juustoraastetta
	sitruunapippuria
	tilliä

Sekoita pohjan ainekset ja tasoita pohja leivinpaperilla päällystetylle
uunipellille tai voideltuun vuokaan.
Sekoita täyte ja kaada päälle.
Paista uunissa 200 asteessa kunnes täyte on hyytynyt, noin 40 minuuttia.

Kalasalaatti

	Hiillostettua kalaa
	jäävuorisalaattia
	tomaattia
	kurkkua
	punasipulia
	sitruunabasilikaa
	mustapippuria
	sitruunamajoneesia

Pilko ainekset ja tarjoa majoneesilla koristettuna.