KESÄMAKUPALAT 8.7.2004Hapankaalikeittoa ja villisikaaHapankaalikeittohapankaalia perunaa sipulia porkkanaa savupekonia varsiselleriä laakerinlehti pippuria sokeria suolaa vettä Lisää ainekset kiehuvaan veteen ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään puolen tunnin ajan.
Valkosipulileipätummaa leipää valkosipulia öljyä
Dippikastikekermaviiliä sipulia tilliä pippuria sokeria suolaa Sekoita kastikeainekset. Paista leipäpaloja reilussa öljyssä rapeaksi. Tarjoa heti.
Suitsutettua villisikaaVillisikaa suolaa pippuria Paista paloiteltua villisikaa pannulla reilun kymmenen minuutin ajan, lisää mausteet. Laita palat vielä savustuspönttöön 20 minuutin ajaksi. Jos paloissa on luita kannattaa ne keittää ennen paistamista 15 minuutin ajan suolalla maustetussa vedessä. |