KESÄMAKUPALAT 8.7.2004

Hapankaalikeittoa ja villisikaa

Hapankaalikeitto

hapankaalia
perunaa
sipulia
porkkanaa
savupekonia
varsiselleriä
laakerinlehti
pippuria 
sokeria 
suolaa
vettä

Lisää ainekset kiehuvaan veteen ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään puolen tunnin ajan.

 

Valkosipulileipä

tummaa leipää
valkosipulia
öljyä

 

Dippikastike

kermaviiliä
sipulia
tilliä
pippuria
sokeria
suolaa

Sekoita kastikeainekset. Paista leipäpaloja reilussa öljyssä rapeaksi. Tarjoa heti.

 

Suitsutettua villisikaa

Villisikaa
suolaa
pippuria

Paista paloiteltua villisikaa pannulla reilun kymmenen minuutin ajan, lisää mausteet. Laita palat vielä savustuspönttöön 20 minuutin ajaksi. Jos paloissa on luita kannattaa ne keittää ennen paistamista 15 minuutin ajan suolalla maustetussa vedessä.