KESÄMAKUPALAT 15.7.2004Saslik-vartaita ja votkamunakasSaslik-vartaatsianlihaa kuutioina sipulia öljyä etikkaa valkosipulia sokeria pippuria suolaa Rakenna lihakuutiosta ja sipulista vartaat. Sekoita mausteet ja pyörittele vartaat mausteseoksessa. Anna maustua tunnin verran ja paista grillissä tai pannulla.
Virolaiset kyljyksetporsaan kyljyksiä sinappia pippuria Hiero kyljysten pintaan sinappia ja pippuria. Paista pannulla miedohkolla lämmöllä.
Dippikastikekermaviiliä sipulia tilliä pippuria sokeria suolaa Sekoita kastikeainekset. Paista leipäpaloja reilussa öljyssä rapeaksi. Tarjoa heti.
Sipuli-smetana-paistossipulia smetanaa suolaa Freesaa pilkottu sipuli pannulla muutaman minuutin ajan. Lisää suola ja smetana ja anna hautua vielä viitisen minuuttia.
Votkamunakasmunia vettä pippuria suolaa votkaa Sekoita munakasmassa. Lisää loraus votkaa, mutta ole varovainen. Paista pannulla.
|