MAKUPALAT 4 / 28.1.97

Katkarapugratiini

	parsakaalta
	kukkakaalta
	katkarapuja
	sipulia
	juustoraastetta
	yrttimaustetta
	pippurisekoitusta
	(kuohukermaa)
	
Kuorrutuskastike:

	voita
	maitoa
	venhäjauhoja
	juustoraastetta
	yrttimaustetta
	sipulia	

Pilko vihannekset ja katkaravut kauniisti vuokaan.
Ripottele sekaan yrttimaustetta ja pippurisekoitusta.
Sulata voi kattilassa ja lisää sekoita mukaan
sipulia ja vehnäjauhoja.
Lisää maitoa vähitellen, niin että
kastikkeesta tulee notkeaa.
Ropsauta sekaan juustoraaste ja anna kastikkeen kypsyä muutama minuutti.
Mausta yrttimaustella ja tarvittaessa suolalla.

Kaada kastike vihannesten päälle ja kuorruta vielä pinta juustoraasteella.
Mikäli kastiketta on liian vähän lisää tarvittaessa tilkka kermaa.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia niin että juusto ruskistuu kauniisti.