MAKUPALAT osa 1 / 6.1.98

Perinteinen Pyttipannu

	keitettyä perunaa
	sipulia
	kypsää possunpaistia
	mustapippuria
	suolaa

Paista ainekset kuumassa voissa kauniin ruskeiksi.
Lisää lopussa kananmuna.

Bellmanin Pannu

	keitettyä perunaa
	sipulia
	kinkkua
	aromisuolaa
	mustapippuria
	kuohukermaa
	jalapenopippureita

Paista ainekset kuumassa voissa.
Lisää lopuksi kuohukermaa ja anna hautua hetken.


Kermahedelmät

	appelsiinia
	omenaa
	päärynää
	cocktailkirsikoita
	kuohukermaa
	sokeria
	hunajapaahdettuja kookoshiutaleita
	sitruunamehua

Viipaloi hedelmät ja asettele ne kauniisti lautaselle, päälle hieman sitruunamehua.
Vatkaa kuohukerma ja mausta se kirsikoilla ja kookoshiutaleilla.
Kaada kermaa päälle. Älä syö liikaa.