MAKUPALAT osa 13 / 31.3.98

Kuhaa Katkarapukastikkeessa

	kuhafileitä
	kalalientä

Pujottele kuhafileet vartaisiin. Hauduta miedolla tulella kalaliemessä leivinpaperin alla.
Varo keittämästä liikaa.

Katkarapu-simpukkakastike:

	katkarapuja
	simpukoita
	öljyä
	purjoa
	punasipulia
	currya
	kalalientä
2 dl	kermaa
	kurkumaa
	valkopippuria
	suurustetta

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää curry ja kerma.
Anna hautua hetken.
Lisää hieman kalalientä ja muut mausteet.
Tarvittaessa lisää suurustetta. Hauduta muutama minuutti, lisää katkaravut ja simpukat ja tarkista maku. Älä keitä enempää.

Tomaatti-mozzarellasalaatti

	tomaatteja
	Mozzarella-juustoa
	valkosipulia
	oreganoa
	basilikaa
	oliiviöljyä
	suolaa
	pippuria

Leikkaa ainekset siivuiksi ja lado vuokaan. Purista päälle valkosipulin kynsiä ja yrttejä maun mukaan.
Anna maustua jääkaapissa mielellään tunnin ajan.