MAKUPALAT osa 37 / 29.9.98

Gulassi Makupalojen Tapaan

n.700 g	naudanpaistia
1	porkkana
2	sipulia
5	perunaa
1	selleri
2	punaista paprikaa
	omenaa
	sokeria tai hunajaa
½-1 dl	ketsuppia
	gulassipuretta
	paprikajauhetta
n.2 l	vettä
	suolaa

Ruskista paloiteltu liha. Kiehauta kattilassa vesi ja lisää pilkottu selleri, sipuli, porkkana ja lihat.
Lisää myös ketsuppi ja anna kiehua 15-20 minuuttia.
Lisää paprikat ja perunat ja jatka kiehuttamista.
Tarkista että neste peittää kaikki ainekset.
Lisää lopuksi sokeri, gulassipure ja paprikajauhe.
Kiehuttele kaikessa rauhassa 1-3 tuntia ja anna seistä hetki ennen tarjoilua.

Siikaa Lecho-kastikkeessa

	siikafileitä
	sipulia
	pippuria
	paprikajauhetta
	Lecho-kastiketta (tai tomaattimurskaa
	& paprikaa)

Ruskista kalafileet pannulla sipulin kera.
Mausta pippurilla ja paprikajauheella.
Kaada päälle valmis lecho-kastike tai tomaattimurskaa ja viipaloitua paprikaa.
Anna hautua 10 minuuttia ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.