MAKUPALAT osa 43 / 10.11.98
Sienilasagne
lasagnelevyjä
500g metsäsieniä
lasagnelevyjä
Sieni-juustokastike:
1 l maitoa
250 g sulatejuustoa
suurustetta
yrttimaustetta
soijaa
valkopippuria
juustoraastetta
voita / öljyä
Sulata kattilassa maidon joukkoon sulatejuusto.
Mausta kastike, suurusta tarvittaessa ja keitä hiljaisella tulella hetki.
Älä kuitenkaan tee kastikkeesta liian paksua, pastalevyt imevät runsaasti
nestettä.
Lado voideltuun vuokaan kerroksittain paistettu sipulisieni-seos , lasagnelevyt
ja kastike.
Kaada pinnalle vielä kastiketta ja juustoraastetta.
Paista uunissa 250 asteessa 30-60 minuuttia, eri lasagnelevyt vaativat
hieman eri ajan.
Sieni-perunasalaatti
500 g sieniä
3 keitettyä perunaa
1 sipuli
1 omena
2 herkkukurkkua
purjoa
Kastike:
2 prk kermaviiliä
pippuria
kaprismarjoja
yrttimaustetta
Pilko ainekset pieniksi.
Sekoita kastike ja lisää joukkoon.
Anna seisoa jääkaapissa ennen tarjoilua tunti.
|