MAKUPALAT osa 43 / 10.11.98

Sienilasagne

	lasagnelevyjä
500g	metsäsieniä
	lasagnelevyjä

Sieni-juustokastike:

1 l	maitoa
250 g	sulatejuustoa
	suurustetta
	yrttimaustetta
	soijaa
	valkopippuria
	juustoraastetta
	voita / öljyä

Sulata kattilassa maidon joukkoon sulatejuusto.
Mausta kastike, suurusta tarvittaessa ja keitä hiljaisella tulella hetki. Älä kuitenkaan tee kastikkeesta liian paksua, pastalevyt imevät runsaasti nestettä.
Lado voideltuun vuokaan kerroksittain paistettu sipulisieni-seos , lasagnelevyt ja kastike.
Kaada pinnalle vielä kastiketta ja juustoraastetta.
Paista uunissa 250 asteessa 30-60 minuuttia, eri lasagnelevyt vaativat hieman eri ajan.

Sieni-perunasalaatti

500 g 	sieniä
3 	keitettyä perunaa
1 	sipuli
1 	omena
2 	herkkukurkkua
	purjoa

Kastike:
2 prk	kermaviiliä
	pippuria
	kaprismarjoja
	yrttimaustetta

Pilko ainekset pieniksi.
Sekoita kastike ja lisää joukkoon.
Anna seisoa jääkaapissa ennen tarjoilua tunti.