MAKUPALAT osa 7 / 17.2.98
Juustokastike: sipulia öljyä / voita ¾ l maitoa 100-150g sulatejuustoa yrttejä suurustetta Freesaa sipulit rasvassa.
Jauhelihakastike: 400 g jauhelihaa 1 porkkana sipuli 1 prk tomaattimurska soijaa yrttejä aromisuolaa paprikaa pippuria yms. mausteita Freesaa sipuli öljyssä. Lisää porkkana ja jauheliha. Ruskista liha ja lisää tomaattimurska ja vettä. Hauduta 5-10 minuuttia. Suurusta varovasti, lisää mausteet ja tarkista maku. Lado munalasagnelevyt ja kastikkeita vuorotellen voideltuun vuokaan,
ripottele pinnalle juustoraastetta.
sipulia purjoa tomaattia kesäkurpitsaa varsiselleriä juuriselleriä kukkakaalia parsakaalia porkkanaa parikoita yrttejä tomaattipuretta punaviiniä vettä spagettia öljyä siirappia / sokeria suolaa Pilko vihannekset ja juurekset pieniksi ja freesaa niitä pienissä erissä
öljyssä. Lisää tomaattimurska ja vettä.
|