MAKUPALAT osa 16 /20.4.99

Possunfileetä herkkusienikuorrutuksella

2 	possunfileetä
	pippuria
	paprikajauhoa
	suolaa

Kuorrutuskastike:

300 g 	herkkusieniä
1 	sipuli
1 dl 	korppujauhoja
2 dl 	kuohukermaa
1 dl 	valkoviiniä
	voita
	juustoraastetta
	sinappia
	worchesterkastiketta
	soijaa
	fondia/lihalientä

Ruskista fileet kauniin ruskeiksi ja mausta. Nosta pois pannulta ja tee kastike. Kuullota hakattu sipuli ja viipaloidut sienet ja lisää korppujauhot. Lisää kerma ja viini. Mausta ja anna hautua hetken. Leikkaa fileet viipaleiksi uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Lisää vielä juustoraastetta pinnalle ja laita uuniin 250 asteeseen noin puoleksi tunniksi tai kunnes liha on kypsää.