MAKUPALAT osa 16 /20.4.99
Possunfileetä herkkusienikuorrutuksella
2 possunfileetä
pippuria
paprikajauhoa
suolaa
Kuorrutuskastike:
300 g herkkusieniä
1 sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl kuohukermaa
1 dl valkoviiniä
voita
juustoraastetta
sinappia
worchesterkastiketta
soijaa
fondia/lihalientä
Ruskista fileet kauniin ruskeiksi ja mausta.
Nosta pois pannulta ja tee kastike.
Kuullota hakattu sipuli ja viipaloidut sienet
ja lisää korppujauhot. Lisää kerma ja viini.
Mausta ja anna hautua hetken. Leikkaa fileet
viipaleiksi uunivuokaan ja kaada kastike päälle.
Lisää vielä juustoraastetta pinnalle ja laita
uuniin 250 asteeseen noin puoleksi tunniksi
tai kunnes liha on kypsää.
|