MAKUPALAT osa 2 / 12.1.99

Kasvistäytteiset paprikat

10 	paprikaa
1 iso 	sipuli
2 	tomaattia
50 g 	voita
	korppujauhoja
	suolaa
	pippuria

Poista paprikoista yläpää ja siemenkota.
Leikkaa 2 paprikaa ja sipuli ja tomaatit
pieniksi palasiksi ja sekoita korppujauhojen
ja mausteiden kanssa kiinteää seos.
Täytä paprikat seoksella.
Laita kasarin pohjalle voita ja paprikat
ja lisää 2-3 dl vettä.
Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla kypsiksi.


Kylmä kurkkukastike

1/2 	tuorekurkkua
1 rkl 	tilliä
2 tl 	sokeria
2 dl 	smetanaa
	sitruunamehua
	suolaa

Poista kurkusta siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua hetken aikaa.


Anjovisperunat

	perunoita
	sipulia
100 g 	voita
6-7 	anjovista
	pippuria
	persiljaa

Kuutioi perunat ja paista sipulin kanssa pannulla
Sekoita voi ja hienonnetut anjovikset keskenään.
Kun perunat ovat kypsyneet kaada voi pannulle ja
hauduta hetki.
Päälle hakattua persiljaa.