MAKUPALAT 12.10.99
Sorsapaistia kermakastikkeessa
Puhdistettu sorsa
Porkkanaa
Sipulia
Lanttua
Punaviiniä
Vettä
Suolaa
Pippuria
Kastike:
Keitinliemi
Kermaa
Marjahyytelöä
Suurustetta
Sinihomejuustoa
Hiero sorsaan pippuria ja suolaa. Ruskista padassa voissa joka puolelta. Lisää
vihannekset lohkoina sekä vettä ja punaviiniä niin että lintu peittyy lähes
kokonaan. Hauduta noin ½ tuntia kunnes liha tuntuu pistettäessä pehmeältä. Ota
lintu pois padasta ja kääri folioon. Siivilöi tai soseuta liemi. Kuumenna ja
suurusta, mausta marjahyytelöllä ja halutessasi homejuustolla. Lisää vielä
loraus kermaa ja tarkista maku. Irrota linnun kylkilihat ja leikkaa viipaleiksi
kastikkeeseen.
|