MAKUPALAT 9.11.99
Lohta Pekan tyyliin
Lohta fileinä
Sipulia
Vettä tai kalalientä
Voita
Suolaa
Pippuria
Keitä kalaliemessä sipulirenkaita pannulla pehmeäksi. Lisää lohipalat sipulien
päälle ja hauduta hetken aikaa, ota neste talteen pannulta. Lisää pannulle voita
ja paista loheen hieman väriä.
Kastike
Kalalientä tai kalojen haudutuslientä
Sipulia
Kerma
Vettä
Suurustetta
Suolaa
Valkopippuria
Tilliä
Murskaa liemessä haudutetut sipuli sauvasekoittimella. Lisää kerma ja mausteet,
suurusta suurusteella.
Perunalumi
Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Raasta raastimella
hiutaleiksi ja lisää tarjoiltaessa voisilmä.
|