MAKUPALAT 9.11.99

Lohta Pekan tyyliin



	Lohta fileinä
	Sipulia
	Vettä tai kalalientä
	Voita
	Suolaa
	Pippuria


	Keitä kalaliemessä sipulirenkaita pannulla pehmeäksi. Lisää lohipalat sipulien
	päälle ja hauduta hetken aikaa, ota neste talteen pannulta. Lisää pannulle voita
	ja paista loheen hieman väriä.





Kastike

	Kalalientä tai kalojen haudutuslientä
	Sipulia
	Kerma
	Vettä
	Suurustetta
	Suolaa
	Valkopippuria
	Tilliä

	Murskaa liemessä haudutetut sipuli sauvasekoittimella. Lisää kerma ja mausteet,
	suurusta suurusteella.


Perunalumi

	Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Raasta raastimella
	hiutaleiksi ja lisää tarjoiltaessa voisilmä.