YLE Mamma mia Spaghetti Carbonara 400 g spaghettia 1 kpl valkosipulin kynsi 250 g palvikylkeä/pancettaa 2 kpl kananmunaa 100 g parmesanraastetta oliiviöljyä, mustapippuria (myllystä), suolaaPastan keitinvesi suhteessa 1 vettä ja rkl karkeaa suolaa Laita spaghetti kiehuvaan, suolattuun veteen ja anna kiehua n. 8-10 min. Kuullota valkosipulia, kuutioitua palvikylkeä tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla/kasarissa. Mausta mustapippurilla. Riko munat kulhoon ja vispaa kevyesti rakenne rikki. Laita levy puoliteholle. Kaada valutettu, kypsä pasta palvikyljen sekaan pannuun. Ripottele juustoraaste, kaada munat ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, ettei tule munakokkelia. Jos sattuu tulemaan kokkelia, on se silti hyvää. Buon Apetito! |