YLE Mamma mia Yrteillä paneroitua peuran paistia, hiekkaperunaa ja taytetyt kasvikset Peuranpaisti 800 g peuranpaistia persiljaa, timjamia, rosmariinia ja salviaa shalottisipulia pippuria ja suolaa voita Hienonna yrtit ja sipulit, pyörittele peuranpaisti yrtti-sipuliseoksessa. Ruskista paisti pannussa ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta uunivuokaan, sulata nokare voita vielä pannuun jääneen yrtti-sipuliseoksen kanssa ja kaada paistin päälle. Paista uunissa 120 asteessa kunnes sisälämpötila saavuttaa 52-55 astetta, anna vetäytyä folion alla 15 min. Leikkaa ohuita siivuja. Hiekkaperunat 1 kg perunaa 1 dl korppujauhoja suolaa, oliiviöljyä Keitä kuorittuja, paloiteltuja perunoita n. 10 minuuttia ja kaada vesi pois. Mausta suolalla, oliiviöljyllä ja pyörittele sekaan korppujauhoja. Kaada uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa vielä 10-15 min. Täytetyt kasvikset tomaatteja, kesäkurpitsaa korppujauhoja, valkosipulia, persiljaa, oliiviöljyä mustapippuria, suolaa Puolita tomaatit ja poista osa sisuksesta. Siivuta pitkittäin kesäkurpitsat. Hienonna valkosipuli ja persilja kulhoon, lisää korppujauhot ja lopuksi oliiviöljyä, niin että saat murumaisen rakenteen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Täytä tomaatiy ja kesäkurpitsat täytteellä, laita uunivuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noi 15 minuuttia. |