Kurpitsa pasta, Pasta di Zibello

Kurpitsasose
1 kg	kurpitsan lihaa
1 kpl	shalottisipuli
Hauduta paloitellut kurpitsan lihat ja sipuli vedessä noin 20 min.Soseuta tehosekoittimessa tasaiseksi soseeksi.


Kurpitsakastike
1 litra	kurpitsasosetta
2-3 dl	kermaa
4 cl	mantelilikööriä
½ tl	jauhettua muskottipähkinää
	suolaa ja mustapippuria
Mausta kurpitsasose kattilassa manteliliköörillä, muskotilla, suolalla ja pippurilla. Anna hautua hetken, jotta neste haihtuu hieman. Lisää kerma ja keitä noin 5 min. Kastikkeen hautuessa paista ilmakuivatun kinkun suikaleet rapeiksi pannulla ja keitä myös pasta. Valuta pasta ja kaada se kastikkeen joukkoon, annostele tarjoiluastiaan ja viimeistele rapealla kinkulla ja parmesaanilla.