YLE Mamma mia Ravioli di ricotta kotitekoinen pasta 4:lle hengelle 4 kananmunaa 400 g jauhoja (puolikarkeita) Täyte: 250 g ricotta juustoa 100 g raastettua parmesaanijuustoa keitettyä pinaatin lehteä tai nokkosia 1 muna suolaa sekä: voi salvianlehti Kiehauta pinaatit ja kuivaa ne hyvin. Sekoita pinaatit muihin täyteaineksiin. Leikkaa taikinasta neliöitä (neliön sivu noin 5 cm). Laita täytettä noin teelusikallinen neliöiden keskelle ja taita ne niin, että saat niistä tyynyjä. Painele tyynyjen reunat tiukasti kiinni jotta ne eivät aukea keitettäessä. Keitä tyynyjä noin 7-10 minuuttia. Mitä tuoreempaa pasta on, sitä nopeammin se kypsyy. Tarjoile salvialehdellä maustetun voisulan kera. |