YLE Mamma mia

Ravioli di ricotta kotitekoinen pasta 4:lle hengelle

4	kananmunaa
400 g	jauhoja (puolikarkeita)

Täyte:
250 g	ricotta juustoa
100 g	raastettua parmesaanijuustoa
	keitettyä pinaatin lehteä tai nokkosia
1	muna
	suolaa
sekä:               
	voi
	salvianlehti

Kiehauta pinaatit ja kuivaa ne hyvin. Sekoita pinaatit muihin täyteaineksiin. Leikkaa taikinasta neliöitä (neliön sivu noin 5 cm). Laita täytettä noin teelusikallinen neliöiden keskelle ja taita ne niin, että saat niistä tyynyjä. Painele tyynyjen reunat tiukasti kiinni jotta ne eivät aukea keitettäessä. Keitä tyynyjä noin 7-10 minuuttia. Mitä tuoreempaa pasta on, sitä nopeammin se kypsyy. Tarjoile salvialehdellä maustetun voisulan kera.