Tuotanto:
YLE Viihde  &  TarinataloOikea kysymys on päättynyt. Kiitos kaikille pelaajille ja katsojille kuluneesta vuodesta!

OHJELMA: Tässä koko perheen visailussa ei etsitä pelkästään oikeaa vastausta, vaan myös oikeaa kysymystä Missä maassa on Gizan sfinksi? Minkä Italian suurkaupungin lähelläon Vesuvius tulivuori?

OK-tietovisassa kilpailee kaksi kilpailijaa, joiden tehtävänäon ratkaista piilotettuna olevia kysymyksiä vastaamalla yleistietokysymyksiin. Samalla he ansaitsevat kirjaimia piilossa olevaan kysymykseen ja sekunteja finaalikierroksen pelaamista varten. Tähän kaikkeen on tietenkin vain rajattu aika!

OK-tietovisan kysymykset ovat mistä aihealueesta tahansa; historiasta, musiikista, kirjallisuudesta, politiikasta, urheilusta ja populaarikulttuurista. OK-tietovisa on viihdyttävä, nopea ja nokkela ja se vaatii kisaajaltaan paljon tietoa. Vain toinen kilpailijoista voi voittaa.

Jokaisesta jaksosta löytyy voittaja! Hänelle on luvassa rahapalkinto. Kanssakilpailijansa voittanut ansaitsee 300 euroa. Jos ratkaisee finaalikierroksen piilotetun kysymyksen ja sen vastauksen, ansaitsee 1000 euroa. Lisäksi on mahdollisuus joko tuplata rahasummansa tulevassa jaksossa tai menettää kaikki.Ohjelman juontajana on Anu Harkki. "TTQ-That´s the question" (formaatin alkuperäinen nimi) on ollut menestys niin Hollannissa, Ranskassa, Britanniassa kuin USA:ssakin.

OK -ohjelmaan liittyy myös kaksi peliä, ohjelmaan liittyvä TV- ja Mobiilipeli.