Materiaalin lähettämisen säännöt ja ehdot

Lähettämällä YLElle materiaalia, vakuutat, että sinulla on kaikki oikeudet näihin sisältöihin: ovat ne sitten tekstiä, valokuvia, musiikkia, videota tai esityksiä. Muista, ettet minkään aineiston osalta loukkaa kenenkään yksityisyyttä tai kunniaa. Eli muista hyvä maku, äläkä lähetä kenestäkään mitään sellaista, mitä tämä henkilö itse ei halua muiden saavan tietoonsa.

Huomaa, että YLE ei maksa julkaistusta materiaalista korvausta tekijöille tai esiintyjille.

YLE ei luovuta materiaalin lähettäneiden yhteystietoja ulkopuolisille. Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme tarpeen vaatiessa olla sinuun yhteydessä.

Jos materiaalissasi esiintyy tunnistettavia ihmisiä, varmista, että kaikki kuvan henkilöt ovat antaneet suostumuksensa julkaisemiseen. Älä tarjoa julkaistavaksi alastonkuvia. Huomaa, että jos materiaalissasi on lähikuvassa tai muuten keskeisessä osassa alle 15-vuotiaita, sinulla on oltava lupa kuvan käyttöön heidän huoltajiltaan. Tämä liittyy YLEn vastuuseen lasten yksityisyyden suojasta.

Allekirjoitetut luvat voi lähettää osoitteeseen YLE Teema, PL 97, 00024 Yleisradio. Laita kuoreen merkintä Punklandia. Liitä lupapaperiin myös mukaan Punk-muistosi nimi sekä yhteystietosi, niin tiedämme, mihin muistoon lupa liittyy.

Musiikin käyttö

Punk-muistoissa voit käyttää vain amatöörien tekemää ja esittämää musiikkia. Jos käytät materiaalissasi kaveribändin musiikkia, sinulla on oltava suostumus sen julkaisemiseen kaikilta kappaleen säveltämiseen, sanoittamiseen, sovittamiseen ja esittämiseen osallistuneilta henkilöiltä.

Materiaalin esittäminen YLEn verkoissa

YLEllä on oikeus esittää lähetettyjä Punk-muistoja YLEn internetsivuilla, TV- ja radiolähetyksissä sekä muissa medioissa. YLEllä on oikeus valita, minkä lähetetyn materiaalin se julkaisee. Materiaalin julkaisu tapahtuu YLEn hyväksymisen jälkeen.

YLE ei sitoudu tallettamaan lähetettyä materiaalia määräajaksi eikä pysyvästi, vaan poistaa aineistoja harkintansa mukaan.

Sulje ikkuna