|YLE| Puutarhassa tuoksuu ruoka Chorizoa ja viikunoita 1 keskivahva chorizo-makkara kuivattuja viikunoita neitsytoliiviöljyä silopersiljaa juoksevaa hunajaaLeikkaa makkara ohuiksi siivuiksi ja viikunat suikaleiksi. Makkaraa ja viikunoita yhtä suuri määrä. Ruskista öljyssä ja nosta kulhoon. Lisää tilkka hunajaa ja karkeaa persiljasilppua. Kala-katkarapusalaatti 150 höyrytettyä vaaleaa kalaa 200 g katkarapuja 1 - 2 valkosipulinkynttä silputtuna pieni sipuli silputtuna 10 kirsikkatomaattia ½ keltainen paprika ½ punainen paprika nippu silopersiljaa silputtuna ½ sitruunachili neljäsosa kurkkua ilman siemeniäLeikkaa kala ja kasvikset kuutioiksi ja lisää katkat. Kastike: 6 - 8 rkl neitsytoliiviöljyä 2 - 3 rkl sherryetikkaa juoksevaa hunajaa tai ruokosokeria sormisuolaa ja mustapippuria Taateleita, juustoa ja kinkkua kuivattuja siemenettömiä taateleita pala Cabrales- tai muuta sinihomejuustoa ilmakuivattua espanjalaista kinkkua Työnnä taateleihin pala juustoa ja kinkkua. |