|YLE| Puutarhassa tuoksuu ruoka Loppukesänsalaatti 1 keltainen/punainen kurkku (tai 2 tavallista) chilejä maun mukaan kourallinen papuja punasipulia raastettua luomusitruunaa lehtikaalia vuohifetaa syötäviä kukkia koristeeksiKastike: kylmäpuristettua oliiviöljyä omenaviinietikkaa juoksevaa hunajaa suolaa ja mustapippuriaKuori kurkku, poista siemenet ja viipaloi. Hienonna chili, höyrytä ja pilko pavut. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja hienonna kaali. Sekoita ainekset. Lisää murusteltu feta sekä kastike puoli tuntia ennen tarjoilua. Tuorejuustodippi vuohen tuorejuustoa basilikaa sitruunamelissaa sitruunatimjamia ruohosipulia mahdollisesti myös: valkosipulia chiliä sitruunankuortaTuorejuustoon sekoitetaan hienonnettuja yrttejä maun mukaan. Vuohenmaitopirtelö 1 l vuohenmaitoa 250 g karhunvatukoita n. 5 rkl ruokosokeria jääkuutioitaSekoita tasaiseksi ja nauti saman tien. |