Juoni
Draamakomediasarja Remontti (K15) esitetään nyt keskiviikkoisin alkaen 30.3.2005 kello 20.50 kakkosella. Esitämme aina kaksi osaa peräkkäin.

Draamakomedia, joka keskittyy yhden entisen avioparin nykyiseen, avioeroprosessin jälkeiseen käymistilaan. Elämä on yhtä aikaa kipeää ja kepeää.

Asko (Tommi Korpela) pyörittää olemassaolon rajamailla olevaa kahden miehen remonttifirmaa. Elämä yllättää jälleen kerran, kun Askon ex-vaimon Sannan (Niina Nurminen) ostamasta talosta kirjaimellisesti tipahtaa lattia alta ja Asko lupaa korjata talon.

Samalla avioeron taustalla olleet sanotut ja sanomattomat asiat alkavat pikku hiljaa venytellä itsensä talviunesta ja suhde, jonka piti olla suruttomasti ohi, herää siinä samalla kuin kymmenvuotisen avioliiton kivut ja riemutkin.

- Sarja käsittelee avioeroprosessia oivaltavuudella ja tyylitajulla, joka hakee vertaistaan suomalaisessa tv-fiktiossa, lupaa sarjan vastaava tuottaja Liisa Akimof. - Mitä pidemmälle sarja etenee sitä syvemmälle avioeroprosessin raastavuuteen se johdattaa katsojansa.

Näyttelijät mm. Sanna - Niina Nurminen, Asko - Tommi Korpela ja Kähkönen - Antti Virmavirta.
Remontin on käsikirjoittanut Juha Jokela ja kuvannut Rike Jokela. Ohjaus on veljesten yhteistyötä. Sarjan ovat tuottaneet Petra Tarjanne ja Petteri Pasanen Production Housesta.

 
  Keskiviikkoisin alkaen 30.3.2005 kello 20.50 TV2