Kunnianosoitus juontajalegenda Heikki Hietamiehelle

Kunnianosoitus juontajalegenda Heikki Hietamiehelle

Ajankohtaista - Ma 27.12.2010, klo 12.56 - Toimittaja: Susanna Kuhanen

Heikki HietamiesHeikki Hietamies

661
tykkää tästä

Konsertti julisti kunniaa juontajalegenda Heikki Hietamiehelle, joka on koonnut konsertin ohjelmiston. Esiintyjinä nähdään laaja ja nimekäs joukko kotimaisia tangokuninkaallisia Amadeuksesta Jari Sillanpäähän ja Kaija Lustilasta Arja Korisevaan.

Vuoden 2010 Tango Finlandia -palkinto myönnettiin toimittaja-juontaja-kirjailija Heikki Hietamiehelle. Monien meriittien mies ja viihteen grand old man Hietamies toimi Tangomarkkinat-laulukilpailun juontajana vuosina 1985–1999. Palkinto annettiin Tangomarkkinat-laulukilpailun Finaalin karsinnassa YLE TV2:n ja Radio Suomen suorassa lähetyksessä.

Tangomarkkinat 2010: Suomalainen tango, TV2 3.1.2011 klo 14.35. Uusinta.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1933)

Jos ei nyt ihan väitöskirjaa kannata tehdä aiheesta "Suomalaiset artistit laulaa Amerikassa"
Joka tapauksessa aika hienoa porukkaa kaikki nuo,jotka siellä on esiintyneet.
Hyvä Amadeus,hienoa kun menet Jenkkeihin näyttämään miten tangoa tulkitaan tunteella ja komealla äänellä<3<3<3<3

miina To 2.2.2012, klo 10.36

Olen aika paljon lueskellut näitä Amadeuksen sivuja,en ole kyllä sellaista käsitystä saanut,että joku olis pitänyt ennennäkemättömänä tätä Amerikassa esiintymistä.Kyllä jokainen tietää kuinka suomalaiset on siellä käyneet keikalla.Miten tää liittyy siihen,ettei sais iloita Amadeuksen puolesta,onko se joltain pois??
Vaikka nyt kuinka listoja laaditaan,minusta on hienoa tää keikka ja iloitsen jatkossakin Amadeuksen esiintymisistä.

Anonyymi To 2.2.2012, klo 10.26

Miksi ihmeessä meidän Amppu- fanien pitää aina antaa selitys ei-faneille.miksi me iloitaan kaikista Ampun uutisista? Ei me olla ei-faneille minkäänlaisia selityksiä velkaa! Kun iloitaa niin iloitaan! Kun liputetaan,niin liputetaan!

Anonyymi To 2.2.2012, klo 07.07

Ei se ole kenenkään mielestä jotain ihmeellistä,että Amppu menee Amerikkaan esiintymään. Siitä iloitaan,kun Sinitaivaan jälkeen oli hiljaista,sitten alkoi tulla Sielu Soi uutisia ja päälle tämä Amerikan keikka. Fanit itsestään selvästi asiasta iloitsee.
Sepä olikin paha joidenkin mielestä ja alkoi vähättely. Ampun asioistahan EI saa iloita vaan ottaa asiat tyypilliseen suomalaiseen tapaan:" mitähän tuostakin tulee? ei taida tulla yhtään mitään!"
Kaikki fanit tietää,kuka Suomesta on Amerikassa ja muualla maailmassa esiintynyt! Nyt onkin puhe Ampusta näin Ampun fanien kesken ja KAIKISTA uusista uutisista iloitaan,jos se vaan teille muille sopii!

Anonyymi To 2.2.2012, klo 06.40

Yksi esimerkki siitä, miksi eripuraa syntyy. Se, kun Amppu menee Amerikkaan laulamaan on joidenkin mielestä ainutlaatuista suomalaiselle artistille. Jos tätä vähän korjaa ihan asiatietoihin perustuen, alkaa meteli. Lukaiskaapa vaikkapa oheisessa linkissä oleva juttu, niin asia saa uuden ulottuvuuden http://www.migrationinstitute.fi/articles/020_Niemela.pdf.
Tuon artikkeli kirjoittamisen jälkeen on maailma vielä "pienentynyt" paljon. Suomessa on Nightwish, Tarja Turunen, jotka ovat tehneet maailmakiertuieita. On Ville Valo, Rasmus, Club for five, Rajattomat jne.

Anonyymi To 2.2.2012, klo 01.15

Ihmettelen syvästi,että kaikkien ja moninaisten hyvien Amppu-uutisten jälkeen edelleen jotkut tahot kirjoittavat kuin Ampulla olisi vain 'huonoja' uutisia tai keikattomuutta . Se ei taidakaan olla tärkeintä tai pääasia ollenkaan,että asiat ovat hyvin ja parempaan menossa,vaan se,että jatketaan siihen malliin mihin on totuttu vuonna 2009. Eli kun on kerran alettu negatiivisella linjalla,niin mitä sitä lopettamaan.

Anonyymi Ke 1.2.2012, klo 07.41

ei voi muut kun ihmetellä,näitä kirjoituksia ....:(:(

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 21.23

AP kiitos,kun ehdit kertoa konsertista täällä Satumaassakin,teillä oli ollut upea konsertti....

Kukahan menee NEW YORKIN konserttiin kuuntelemaan??? Sain käsityksen näiltä sivuilta,että se on ihan tavanomainen keikka,jossa "kaikki" käy:D:D

ippa Ti 31.1.2012, klo 15.06

13.47 Muista tämä kommenttisi seuraavan kerran kun tekee mieli vähätellä Amppua.

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 13.55

Muuten,noista laivakeikoista mainittin toisella palstalla>että monet artistit esiintyvät paljonkin Laivoilla>
Heti tuli vastaus > ei kai kenenkään ihanneyleisö koostu humalaisista >
??Monellako on varaa valita missä esiintyy,eiköhän kaikki mitä tarjotaan ole artistille plussaa ;D

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 13.47

klo 11.21 Niin, mainitsemissasi paikoissa ne aiemmin mainitsemasi muut suomalaiset artistit ovat myöskin esiintyneet.
Ilmeisesti taso nousee tai laskee näissä esiintymispaikoissa sen mukaan onko kyseessä sinun fanittamasi laulaja..

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 13.40

New York on ihan tuppukylä!Ainakin Hesaan verrattuna! Kuten tämä eräs vakiarvostelijakin sanoi,niin siellä Nykissähän on käynyt vähän kaikki Suomen laulajat! Amppu rukka joutuu tyytymään sellaiseen kun muut kuninkaalliset vetää keikkaa kunnon mestoissa!

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 13.14

Miks ois iloinen Ampun puolesta?
Onhan nyt paljon hienompaa,vetää keikkaa Ruotsin laivalla,raikkaassa meri-ilmassa,kun savuisissa Nykin klubeissa.
Eikä nuo konsertitkaan siellä rapakon takana sen kummempia ole kun täällä,esim.Tangosuurkonsertti.....mut voi harmi Amppuhan on siinäkin mukana.
Täytyy jotenkin koittaa tää kaikki kestää....

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 12.37

Mutta New Yorkin gaalat ovat huonompia kuin Helsingin vai?
Ainakin kun Amppu gaalassa esiintyy.... : /

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 12.33

Verrataan New Yorkia Helsinkiin eikä Takahikiään. Helsingissä on ollut monen monta gaalaa aivan viimeaikoina.

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 12.27

Sävy Amerikan keikasta olis ihan toinen,jos eräiden oma suosikki tangokuninkaallinen olisi sinne menossa. Silloin ei olisi puhettakaan tupakan savuisista klubeista. Päinvastoin.
Kun sinne menee Amppu,niin täähän on nyt taas tätä!!
Tähän on jo totuttu.

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 11.58

09.48 Jos Baltic Princess laivalle olet menossa,siellähän esiintyvät meidän tanssilavojen kova kaksikko,nautinnollista iltaa sulle ;);)

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 11.41

Eiköhän klubit Amerikassa ole paljolti tupakan ja viinanhöyryisiä paikkoja,meillä taas toisin kun sisätiloissa tupakkakielto on joka paikassa,ei ainakaan savusta ole haittaa.
Onhan meilläkin monella tanssipaikalla A-oikeudet,samoin isommissa konserttisaleissa,niin kauan on hyvin kunhan et ole häiriöksi !

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 11.21

30.1. klo 17:15 Että näin, Takahikiän keikan ja New Yorkin gaalakonsertin välille et sitten millään mitään muuta eroa keksinyt kuin pikkasen pitempi keikkamatka:)??? Mitä nyt haastatteluista muistan, niin onhan tuo kutsu rapakon taakse ollut kova juttu vanhemmillekin "kehäketuille" eli tenoreille sun muille saatikka sitten parikymppiselle Ampulle. Se on niitä "once in a lifetime" eli "kerran elämässä"-juttuja, siitä nyt ei pääse yli eikä ali eikä ympäriämpäri:) Enkä yhtään epäile etteikö Amppu jatkosskin ramppaisi rapakon takana vapisuttamassa laulullaan jenkkilyylikkejä:) t.*tytti*

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 10.42

Huomenia kaikille!
Kiva nähdä vanhoja tuttuja,ennen nimellä,nyt Anonyymina. ;)
Ampun Granada pitäis päästä kuulemaan espanjaksi! Ja Il Padrinon teema italiaksi. Huhhuijaa,kylmät väreet!!!

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 09.52

Kullakin on tyylinsä mennä laivalle ja klubille. Olen tänään menossa laivalle ja nimenomaan siellä olevan ohjelman takia juuri tänään. Enkä ota huikkaa rennosti sen rennommin kuin jos jossain klubilla kuuntelisin saman ohjelman.

Meitä on moneksi laivalla ja klubilla.

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 09.48

Sehän me arvattiin,että Amppu vaan paranee esiintyminen esiintymiseltä! ;D Kiitos kuulumisista ja antakaa kuulua,hekin jotka ovat Lappeenrantaan,Lahteen ja Jyväskylään menossa.

Yks juttu noista laivakeikoista ja klubeista (ainakin New Yorkissa),että usein laivareissulle mennään viihteelle eli otetaan huikkaa aika rennosti. Klubeille mennään kuuntelemaan ensi kädessä esiintyvää artistia ja siinä kuunnellessa otetaan juotavaa. Se musiikki on kuitenkin klubeissa pääasia.

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 08.36

Onko se vinoilua, jos joku kysyy millaista yleisö on amerikan klubeilla?

Anonyymi Ti 31.1.2012, klo 08.28

AP.lle tuhannet kiitokset konsertti kuulumisista.Amadeus on aina,joka kerta entistä parempi,saman olen itsekin havainnut.Kyllä hän on taas kerran ilmeisesti hurmannut yleisönsä täysin.Upeita kappaleita on ollut ohjelmassa,todella vaativia nuo mainitsemasi,Amadeus ei todellakaan mene yli sieltä missä aita on matalin.Voi että, kyllä on vähä kade teille onnellisille,jotka olitte paikalla,mutta eiköhän tässä vielä tule tilaisuus .:):)

miina Ma 30.1.2012, klo 22.13

Kiitos AP, voin hyvin kuvitella, että tilaisuus oli sykähdyttävä, ohjelmassa noin upeita lauluja Ampun ihanalla,lämpimällä äänellä esitettyinä. Yhteensattumien takia en päässyt Hämeenlinnaan lähtemään, harmitti kyllä tosi paljon, mutta seuraavaan konserttiin sitten!

Anonyymi Ma 30.1.2012, klo 20.49

Joku pyysi kertomaan Hlinnan konsertista. Se oli paras mitä tähän asti Ampulta on kuultu, kiitosta kuului joka puolelta. Kun viimeinen laulu oli kuultu KAIKKI nousivat taputtamaan seisoviltaan. Marko Bjuström sanoo luennoillaan, että seisovat ablodit on suurin suosion ositus esiintyjälle. Ja sen Amppu ansatsi. Konsertissa oli hiukan ajateltu amerikan kiertuetta, uutena Granada (olikohan espanjaksi) New York englanniksi, Puhu hiljaa rakkaudesta suomi, eng, italia. Voi olla että ei ihan pidä kielet paikkaansa. Tangoja oli mm. Hurmio, Täysikuu, Onnen kyyneleet ja ihania mustalaissävelmiä. Varmaan ymmärrätte miksi yleisö oli haltioissaan. Ampun ääni on niin mahtava. Toivottavasti Lrannassa ja Lahdessa kuullaan samoja kappaleita.

AP Ma 30.1.2012, klo 20.36

Mitäs jos siirryttäisiin vielä nuorempii taiteijoihin. Nimittäin Robin Packalen on hyvä tyyppi. Käykääpä kuutelemassa "juutuubissa" hänen laulamistaan. Ihastin vallan

Anonyymi Ma 30.1.2012, klo 17.40

Se on ihan hyvä, että Amppu pääsee esiintymään Jenkkilän suomalaisille, ei se ainakaan minulle ota yhtään lujille. Samanlaista se laulaminen on siellä kuin täälläkin. Kuulijat siellä ovat aivan samanlaisia ihmisiä kuin täällä. Matka vain keikalle on pidempi kuin täällä Suomessa. Eino Grön mm. on asunutkin Amerikoissa ja monet muut. Sitten kun taiteilija laulaa Metropolitanin lavalla oopperan solistina, se on jo kova juttu.

Tuskin tänne klubikeikoista kirjoittajat tietävät, millaista väkeä siellä on kuuntelemassa. Maistuu se alkoholi klubienkin asiakkaille ihan yhtälailla kuin täällä laivamatkustajille. ei siellä ihmiset ole sen kummempia kuin täällä Suomessa.

Tämä ei sitten ole mitään Ampun mollaamista vaan asioiden asettamista oikeisiin mittasuhteisiin.

Anonyymi Ma 30.1.2012, klo 17.15

klo.15.54 Amppu laittoi mm. sinulle sydämellisiä terveisiä. :D
Herrasmies kun on.

Anonyymi Ma 30.1.2012, klo 16.44

Aijai kun on kova paikka tuo parikymppisen nuoren laulajan New Yorkin keikka jollekin!! :D Huvittavaa!
Etkös sinä sanonut,että onhan siellä muutkin suomalaiset laulajat esiintyneet Markus Allan ja " kiertueita ovat monet yhtyeet tehneet !"
Samanlaisia keikka paikkoja luulis olevan kuin muillakin..
Yritä nyt selviytyä tästäkin "takapakista" jotenkin.

p.s.ruotsinlaivoilla tosin on oma maineensa.New Yorkin klubit taitaa painia eri sarjassa. ;)

Anonyymi Ma 30.1.2012, klo 16.26

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä