Antti Tuiskun neuvo Idols-kokelaille: ”Löydä ensin oma juttu”

Antti Tuiskun neuvo Idols-kokelaille: ”Löydä ensin oma juttu”

Ajankohtaista - Ma 31.1.2011, klo 15.44

Antti TuiskuAntti Tuisku

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

343
tykkää tästä

Sadat suomalaiselle tähtitaivaalle noususta unelmoivat laulajat jonottivat marras-joulukuussa Idolsin koelauluihin. Torstaina 3.2.2011 karsinnan läpäiseet Idols-kokelaat nähdään TV:ssä.

Ensimmäinen Idols-kilpailu nähtiin Suomessa kahdeksan vuotta sitten. Kilpailun voitti Hanna Pakarinen, mutta myös kolmossijalle yltänyt Antti Tuisku pääsi kilpailun kautta artistin ammattiin kiinni. Antin kohdalla suuren yleisön suosio on kuitenkin antanut odottaa itseään. Sinnikäs työ on kantanut hedelmää ja nyt Anttin levyt käyvät kaupaksi, keikkaa riittää ja hän on ehdolla Emma-palkinnonkin saajaksi.

Idols-kisaan Antti lähti matalalla profiililla, edes äiti ei tiennyt poikansa suunnitelmista. ”Ku mie kuuntelin koelauluissa muitten ihmisten avaavan ääntään, niin ajattelin, että apua, enhän mie täällä voi pärjätä.” Antti kuitenkin pärjäsi, ja pärjää vuosi vuodelta yhä paremmin.

 Antti on sitä mieltä, että Suomessa arvostetaan ennen kaikkea aitoutta ja nöyryyttä. Kun häneltä kysytään neuvoja Idols-kokelaille, niin tärkeintä Antin mielestä on pysyä aitona omana itsenään ja uskoa omaan juttuunsa loppuun asti.

Lapin radion Matti Konttinen haastattelee.

Lisää artisteista:Antti Tuisku

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (12)

...voi, voi, kun jäi puolet asioista pois. Antti siis tuomaroinnin ohella myös esiintyy, jessss!

Anonyymi Ma 21.3.2011, klo 20.48

Hei, nappasin kotisivuilta seuraavan kivan tiedon, jonka olette tietenkin jo rekisteröineet eli kotísohvannurkka ja TV-kanava on varattuna tiiviisti sinä iltana:

Idolsin viimeinen ja ratkaiseva Grande Finale käydään 8. toukokuuta Hartwall Areenalla. Lähetyksen lopussa ratkeaa, kuka on Suomen Idols-voittaja vuonna 2011. Vierailevana tuomarina ja esiintyjänä finaalissa nähdään huippusuosittu Antti Tuisku.

Ihana kuulla Antin asiallisia ja sydämellisiä arvioita kilpailijoista ja nyt siis finaalikaksikosta, jotka varmaankin ovat Ilpo ja Hennariikka. Tämä on ollut veikkaukseni voittajista jo Idols-karsinnoista lähtien ja se on vain vahvistunut ilta illan jälkeen. Ilpo voittaa, koska herkistelyillä ja paljailla hippivarpailla sekä heavyrevityksillä ei voi muuta saada aikaan. Luonne ja ulkonäkökin kelpaavat mainiosti;) Terv. KT, ent. nuori

Anonyymi Ma 21.3.2011, klo 12.49

Monien artistien kotisivut ovat täynnä kommentteja lyhyinä huudahduksina, jotenka tykästyn enemmän kaikenikäisten sivuihin eli vaikka näihin Satumaa-sivuihin, joilla Antti ei varmaan edes ehdi käydä.

Todella hienosti ja tarkasti Antti näki ja arvioi Idols-poikien vahvuuksia torstaina! Olin samaa mieltä ja enemmänkin, ja varmasti Antinkin kommentteja ja opastuksia jäi vielä paljon näkemättä TV-ohjelman lyhyyden takia. Antista olisi opettajaksi ja vetäjäksi salille kuin salille. Lauluharjoitukset ja kaiken sortin jumpat ja tanssit sujuisivat Antin vetämänä varsin mallikkaasti.

Tänä vuonna tulee paljon ihania ja taitavia esiintyjiä, jusuja, ilpoja ja keitä vielä, joten Antti, olehan varuillasi;););) Toivottavasti myös viimeisten joukosta pudonneet löytävät musiikilliset tiensä, etenkin Jusu, joka oli jo paras esiintyjä ja ihana ja symppis kuin mikä ja juuri samaa herkkyyttä ja hyvää keskittymistä kuin Antilla!!! Kiitos...ei elämästä, vaan musiikista... KT, ent. nuori

Anonyymi La 19.3.2011, klo 20.06

Hyvä, Antti, olet PARAS ikinä ja kaikista !!!!!

Anonyymi Pe 18.2.2011, klo 21.54

Kyllä Rovaniemen Lapino osaa laulaa ja tanssia upeasti, näin on!

L.N. Ke 2.2.2011, klo 22.32

Kyllähän KT asiaa kirjoitat,mitäpä tuohon lisäämistä :)

Anonyymi Ke 2.2.2011, klo 10.36

Anttia kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa livenä ja ilman päällelaulamista - sellaisissa esiintymisissä. Kaunista ääntä todellakin lähtee ja ääni soi taivaallisen upeasti ja voimakkaasti ja metallinsävyinen vibraatto etenkin korkeimmissa äänissä...aaah! Välispiikit luonnistaa ja Antti on oikein epeli luomaan hyvän, lämpimän ja rennon tunnelman, ja hän huomioi yleisön uskomattomalla lämmöllä ja sydämellisyydellä. Keskittyminen, eläytyminen ja vuorovaikutustaidot esitystilanteessa uskomattomat +++. Taidokasta, aitoa ja konstailematonta meininkiä! Ei voi valittaa, jos on nähnyt LapinPojan livenä, vai oliko se Rovaniemen Lapino?;) Yöterveisin KT

Anonyymi Ke 2.2.2011, klo 01.58

....niin ja keikkoja riittää :)

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 22.06

Ei Antin laulutaidossa mitään vikaa ole,senhän kertoo jo äänitteiden määrä ja myynti ! Hyvä Antti !

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 21.40

Paremmin tai huonommin..., eikös Antin pointti ole, että pitää olla oma tyyli ja siihen pitää sitten uskoa ja sen takana seistä?

Airi S.

airi_yle Ti 1.2.2011, klo 17.58

Joo paitsi että 8v. aikana odottaisin että oppisi jo paremmin laulamaan ;)

Toinen Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 16.27

Hyvä, Antti! Persoonan aitous ja omien musiikkimaailmojen löytyminen on tärkeintä kuin myös itsensä kehittäminen, laulutunteja ja muuta äänenhuoltoa unohtamatta! Hyökyaalto-remixejä kuunnellen, kiitos vaan... KT, ent. nuori

Anonyymi Ti 1.2.2011, klo 02.46

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä