Mikko Alatalo 60 vuotta

Mikko Alatalo 60 vuotta

Ajankohtaista - Pe 29.4.2011, klo 09.46

Mikko AlataloMikko Alatalo

255
tykkää tästä

Muusikkona ja sittemmin kansanedustajana tutuksi tullut Mikko Alatalo täytti vapunpäivänä 1.5.2011 60 vuotta. 1970-luvun puolivälissä maalaispoika kohosi koko kansan suosikkilaulajaksi. Alatalon alkuaikojen suurimpia hittejä olivat muun muassa Maalaispoika oon, Saara, Hasardi ja Rokkilaulaja.

Mikko Alatalo on kirjoittanut monenlaista musiikkia. Artistin tunnetuimpia radioballadeja lienee Ihmisen ikävä toisen luo, lasten kestosuosikki puolestaan on Känkkäränkkä. Alatalo on säveltänyt myös mainosmusiikkia, jonka mukana kansa on rallatellut.

Mikko Alatalo on levyttänyt yli 30 pitkäsoittoa uransa aikana. Hän on myös muun muassa voittanut Syksyn Sävelen neljä kertaa.

Mikko Alatalon kuusikymppisiä juhlistetaan Maalaispoika 60v.- juhlakonsertilla Tampere-talolla. Juhlien alla on myös julkaistu samanaikaisesti kolme Alatalon uraa läpivalaisevaa teosta; nuottikirja, kokoelmalevy sekä elämäkerta.

Lisää artisteista:Mikko Alatalo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Menestystä Mikolle ja Rinteen Harrille! Komeita lauluja olette synnyttäneet, ja paljon! Tehkää toki vielä uusiakin. Aiheet vain kasvavat koko ajan. Ideaistunto vain pystyyn, se on siinä...

faktat Su 1.5.2011, klo 20.59

Parhaimmat onnittelut sinulle, Mikko.
Mukavia lauluja olet tehnyt, koskettaviakin.
Hyvää jatkoa elämääsi.

Pohjanmaalainen nainen Su 1.5.2011, klo 13.20

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä