Neljänsuora kuluttaa autonrenkaita kesällä

Neljänsuora kuluttaa autonrenkaita kesällä

Ajankohtaista - Ma 11.7.2011, klo 09.57 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1310371095759

250
tykkää tästä

Neljänsuoran kiireinen kesä jatkuu. Laulajan Antti Ketosen mukaan orkesteri on tehnyt keikkaa ennätysmäisesti ja yleisöä on riittänyt. Kiertämisen lisäksi aikaa ei juuri muuhun jää. ”Jos grillin ehtii kotona sytyttää ja vaihtaa vaatteet niin saman tien jatketaan matkaa”, Ketonen kertoo.

Neljänsuoraa on tituleerattu uuden iskelmän lippulaivaksi. Antti Ketonen kertoo, että bändin kaksi edellistä levyä on näyttänyt orkesterille suunnan, jossa on hyvä olla. Musiikki on popahtavaa iskelmää ja keikoilla käy paljon porukkaa vain katsomassa soittoa. ”Kyllä siellä on eturivin paikat aika varattuja. Ei vielä muutama vuosi sitten tiettykään sellaisesta sanasta kuin muuri, mitä käytetään, että siihen tulee porukkaa paljon pelkästään katsomaan. Me pyritään siihen, että tehdään hyvä show.”

Antti Ketonen sanoo, että uutta levyä aletaan suunnitella jossain vaiheessa, mutta syksyllä panostetaan treenaamiseen. ”Suurin muutos on syksyllä se, että rumpali vaihtuu. Esko jää pois ja tilalle tulee Johan Murtojärvi. Varmaan treenataan aika tavalla ja otetaan uusia biisejä ohjelmistoon.”

Satumaan videoblogissa on nähty vain pieni osa kuluneen kevään ja kesän tapahtumista. Videota kertyi yli sata tuntia ja nyt bändi harkitseekin materiaalin koostamista esimerkiksi DVD:ksi. ”On siellä editoitavaa, kun me ollaan kuvattu ihan kaikki. Siellä on jos jonkinmoista”, Ketonen nauraa.

Lisää artisteista:Neljänsuora

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Hyvä pojat!

Reipasta musiikkia moneen makuun - Jaakko Teppoa unohtamatta!!
Hei mistä koppasitte sen Ainon lavalle? Upea tyttö ja upea ääni !!!!

Jatkakaa samaan malliin, hyvää kesää!

tulenliekki Ke 13.7.2011, klo 12.15

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä