Marita Taavitsainen: ”En voisi elää ilman keikkailua”

Marita Taavitsainen: ”En voisi elää ilman keikkailua”

Ajankohtaista - Ti 12.7.2011, klo 09.23

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1310368514966

198
tykkää tästä

Marita Taavitsainen on palannut keikkalavoille vain kuukauden äitiysloman jälkeen. Keikoille palaaminen oli laulajan mieleen. ”Ihanalta tuntui, oli aivan mahtavaa olla keikalla. Oonkohan mä sitten niin addiktoitunut työhöni”, Taavitsainen miettii.

Taavitsainen muistuttaa, että arkena hän on kotona, työt painottuvat viikonloppuihin. ”Periaatteessa viisi päivää viikossa olen ihan kotona aamusta iltaan, yöstä päivään. Työkeikat on sen kaksi kertaa 45 minuuttia, kun käyn siellä lavalla ja en vois elää ilman sitä, täytyy myöntää.”

Marita Taavitsaisen ohjelmistossa on hänen omien sanojensa mukaan ihan kaikkea. Samat biisit eivät siis keikoilla aina seuraa toisiaan, vaan kappalevalinnat vaihtelevat. ”Oon pyrkinyt siihen, että ei ole kahta samanlaista iltaa. Luovuus pitää säilyttää vaikka viimeiseen hengenvetoon.”

Tangot merkitsevät edelleen vuoden 1995 tangokuningattarelle paljon ja niitä on aina mukana myös keikoilla. ”Ovathan ne kuitenkin mun uran alku ja juuri. Ilman tangokuningattaruutta ei mulla varmaan olisi näitä töitä. Tietysti Syksyn sävel antoi vielä pontta ja pikkuhiljaa kerätään lisää tuolta maailmalta sellaista, joka uppoaa yleisöön", Taavitsainen toteaa.

Marita Taavitsainen oli Aamu-tv:n vieraana.

Lisää artisteista:Marita Taavitsainen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Kiva haastattelu, kiitos. Onnea ja jaksamista Maritalle keikkailussa kuin kotiäidin roolissa!

Ps. Paras kesäbiisi...hmm... taitaa olla Dannyn Kesäkatu tai sit Tapsan Kalajoen hiekat (se saa aínakin kesäfiiliksen pilviin). :):)

Raija Pe 15.7.2011, klo 19.41

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä