Suvi Teräsniska haaveilee Provinssirockin päälavasta

Suvi Teräsniska haaveilee Provinssirockin päälavasta

Ajankohtaista - To 3.11.2011, klo 12.48 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1320318483435

181
tykkää tästä

Suvi Teräsniskalla on tavoitteita tulevaan, vaikka hän on jo 22-vuotiaana saavuttanut huikean suosion. Haaveet liittyvät keikkailuun ja ajatuksissa on myös omien kappaleiden sanoittaminen.

Suvi kertoo, että menestys tuntuu aina hyvältä eikä siihen kyllästy. ”Kerta toisensa jälkeen, kun vaikka levy myy kultaa tai platinaa, ja tulee kiitosta tehdystä työstä, niin joka kerta se kuitenkin tuntuu yhtä hienolta”, hän sanoo.

Keikkarintamalla Suvilla on pari konkreettista unelmaa. ”Ne ovat yksittäisiä asioita, kuten jos joskus pääsis Provinssirockiin päälavalle tai jos joskus saa järjestää oman ison konserttikiertueen. Tavoitteet liittyvät lähinnä esiintymistilanteisiin. On siellä vielä tavoiteltavaa”, hän toteaa.

Laulujen aiheita hakusessa

Toistaiseksi Suvi Teräsniska ei ole kirjoittanut itse kappaleitaan, mutta tulevaisuudessa hän on valmis tarttumaan kynään. ”Kyllä se ajatus on pyörinyt mielessä viimeisen vuoden ajan, että voisin alkaa tehdä sanoituksia. Kovasti on pyörinyt kaikenlaisia ajatuksia päässä, että mistä se kappale voisi kertoa ja mitä asiaa siinä lähtis käsittelemään. Kun näkee jotain abstrakteja esineitä, tulee semmoinen olo, voisinko tehdä tuosta biisin ja sitten alan miettiä, onkohan siitä joku jo tehnyt kappaleen”, hän kertoo.

Ensi vuoden aikana Suvi suunnittelee työstävänsä cover-levyn Yön kappaleista, levyn julkaisuaika ei tosin vielä ole tiedossa. Keväällä ja kesällä on tarkoitus keikkailla tavalliseen tapaan ja syksylle on suunnitteilla konserttikiertue. Kiire siis jatkuu, mutta myös loma-ajat ovat jo tiedossa ja niistä laulaja aikoo pitää kiinni.

Lisää artisteista:Suvi Teräsniska

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä