Mirel Wagner tekee koruttoman kaunista musiikkia

Mirel Wagner tekee koruttoman kaunista musiikkia

Ajankohtaista - Ke 23.11.2011, klo 12.25

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1321947471743

209
tykkää tästä

Mirel Wagnerin laulu herkistää kuuntelijan. Kaikki turha koristeellisuus on karsittu kappaleista ja musiikki menee luihin ja ytimiin. Laulajan esiintyminen on intiimiä ja pienimuotoista. ”Mä mielessä ajattelen, että mä kuiskuttelen jollekin ihmiselle ja kuulijalle. Ei mulla ole mielessä mitään stadionlavaa, missä mä vetäisin jotain roolia, että ihan sellaista ihmisen läheisyyttä”, Mirel kuvailee esiintymistään.

Mirel Wagner tekee musiikkinsa alusta loppuun itse. Jos joku tyrkyttää ideoita, hän sanoo topakasti ”ei kiitos”. Mirelin ei ole tarvinnut kosiskella julkaisijoita, sillä häneen otettiin yhteyttä levy-yhtiöstä. ”On todella sielua palkitsevaa, kun omilla ehdoilla on päässyt tekemään levyä, ei oo tarvinnut muuttaa linjaa. Tää mun tie levyntekoon on tosi harvinaista”, nuori laulaja-lauluntekijä toteaa.

Teksteissään Mirel menee syvälle ja vierailee jopa synkkyydessä. ”Kyllä mä jollain tavalla oon vähän synkkä ihminen. Välillä on paha olla”, hän sanoo.

Esiintyminen on tunne-elämysten jakamista

Oma pelkistetty tyyli on syntynyt kokeilemalla ja soittamalla, Mirel Wagner kertoo. Esiintyessään hän haluaa luoda kontaktin yleisöön ja jakaa tunne-elämyksiä.

Mirel on päässyt esiintymään myös ulkomailla, missä vastaanotto on ollut hyvin myönteinen. ”On tykätty todella paljon, on ollut positiivisia arvioita lehdissä ja yleisö on ollut todella vastaanottavaista. Kun mä teen englanniksi, on mahdollisuus ulkomaillakin käydä, mutta ei mulla ole mitään maailmanvalloitussuunnitelmaa”, hän sanoo.

Mirel Wagner oli vieraana Aamu-tv:ssä.

Lisää artisteista:Mirel Wagner

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä