Mamba juhlii 25-vuotista taivaltaan

Mamba juhlii 25-vuotista taivaltaan

Ajankohtaista - Ma 24.8.2009, klo 13.19

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
503
tykkää tästä

Mamba -yhtyeen 25-vuotista uraa juhlistetaan tänä syksynä. Vuosien varrella Tero Vaaran luotsaama Mamba on tehtaillut hittejä, mutta bändi on kokenut myös suosion hiipumisen.

Nykyään Mamba on yksi maan menestyneimmistä suomalaisista bändeistä. Yhtyeen albumeita on myyty 600 000 kappaletta ja yhtyeen keikkasuosio on vuodesta toiseen vakaa.

Mamban ensisingle ”Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä" oli yhtyeen ensimmäinen radiohitti. Tero Vaara sai idean lauluunsa lähipiiristään, porilaisessa koulussa tuolloin seuratusta myrskyisästä parisuhteesta. Vaara oli sitä mieltä, että laulu olisi ehkä liian korni.


Syyskuussa Mambalta ilmestyy kokoelmalevy "Kaipuun sanomat - klassikot uusina levytyksinä" ja lokakuussa käynnistyy Mamban konserttikiertue.

Levyllä muun muassa kuullaan ukulelella toteutettu versio yhtyeen ensisinglestä ja jousilla maustettu sovitus kappaleesta Valokuvia, joka on kaikkien aikojen soitetuin kotimainen kappale kaupallisilla radioasemilla. Levyllä on myös yksi täysin uusi kappale Rakkaus on iso riski, jossa vierailee suomalaisen reggaen taitaja Jukka Poika.

 

Lisää artisteista:Mamba

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä