Matti ja Teppo: Hitit syntyvät maailmalla pikku pöhnässä

Matti ja Teppo: Hitit syntyvät maailmalla pikku pöhnässä

Saunoo tähtien kanssa - Ke 4.11.2009, klo 16.40

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/529931

517
tykkää tästä

Ei yhtään turpaanlyöntiä tai vakavaa välirikkoa, sitäkin enemmän hersyvää huumoria ja hittejä - sellaista on ollut turkulaisen veljesduon Matin ja Tepon elämä. 40 vuotta yhdessä esiintynyt parivaljakko on kasvattanut paksun nahkan ainaisia vitsejä vastaan, mutta joskus on kyllä oikeasti tuntunut pahaltakin. Miksi veljesten kotona on liikenneympyrä? Kuinka Teppo sai puhuttua poliisin ympäri? Millainen on Matti humalassa ja saako Teppokin joskus laulaa? - näille intiimeille alueille astuu Tarja Närhi sarjassa 'Saunoo tähtien kanssa'.

Tilaa koko sarja podcastina

Lataa tämä jakso

Lisää artisteista:Matti ja Teppo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Kyllä huutoosi on vastattu, 12.12.09 pitäisi tulla 40-vuotis juhlakonsertti kakkoselta, ei tosiaan ole matin ja tepon konsertteja ollut tvssä, tosin tämän vuosituhannen puolella ovat konsertoineet vain 2006 ja 2007. Aika paljon myös vaikuttaa itse artistit siihen kuinka usein heitä näkee tvssä varsinkin sitten jos kerran kieltäydyt.

Itse konsertissa livenä paikalla olleena(kaikenlainen kuvaaminen kielletty salissa) toivon että ohjelmassa näytettäisiin kaikki matin ja tepon esittämät biisit, ei sepon esityksiä tai pitkäksi venyneitä tarinatuokioita, matin ja tepon esittämät biisit mahtuu sellaiseen 1,5 tuntiseen, pahinta on jos karsitaan taas niinkuin kesäillanvalssissa, kahtena eri vuonna kolme ekaa biisiä oli täysin samat (Näin se kesäloma toimii, ensimmäinen, jälkeenpäin), toivottavasti saisi nyt muitakin biisejä taltioitua, alkaa olla kasetti täynnä näitä samoja biisejä.

Topi Pe 20.11.2009, klo 00.10

Hei Matti&Teppo saadaanko nähdä konserttinne myös tv:ssä,sellainen ura mikä teillä on takana,olishan aika Ylenkin se huomioida! Joiltakin artisteilta on nähty useampia konsertteja! eiköhän olis jo teidänkin aika ! t: fani vuosien takaa :)

Anonyymi Ke 18.11.2009, klo 11.10

Uusimmat

Saunoo tähtien kanssa

Satumaan viehkeä saunottajatar Tarja Närhi kartoittaa rakastettujen suomalaisartistien intiimialueet saunapuhtaana ja ilman turhaa tärkeilyä.

Voit tilata koko ohjelmasarjan podcastina kopioimalla tilausosoitteen podcastien vastaanotto-ohjelmaasi.

Saunoo tähtien kanssa -podcastin tilausosoite:
http://areena.yle.fi/ohjelma/f28cffe2f19a3c2916c5ee2d3e2a1144/feed/podcast

Mitä on podcast?

Muualla Yle.fi:ssä