Finlanders: ”Ei enempää keikkoja, mutta lisää rahaa ja levymyyntiä”

Finlanders: ”Ei enempää keikkoja, mutta lisää rahaa ja levymyyntiä”

Saunoo tähtien kanssa - Ti 2.2.2010, klo 17.32

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/725130

678
tykkää tästä

Finlanders teki 25 vuotta tanssikeikkaa ja tanssilevyjä. Vähitellen kirkastui tosiasia, että pelkkä tanssimusiikki ei levyn ostajia kiehdo. Tämän oivalluksen jälkeen Finlandersit tekivät levyn, joka oli tarkoitettu kuunneltavaksikin ja heti napsahti kultaa. Sen jälkeen yhtyeen kaikki levyt ovat ylittäneet kultalevyrajan. Nykyään Finlanders nauttii vankkaa ja tasaista suosiota. Virallisia tunnustuksiakin tuli viime kesänä kaksin kappalein: Tango Finlandia-palkinto 2009 ja Iskelmä Finlandia 2009 yleisöäänestyksen voitto!

Tarja Närhin saunotettavat Aarne Hartelin ja Jussi Lammela tunnustavat, että toki enempikin suosio maittaisi. Keikkojen määrää musiikkityöläiset eivät halaja, mutta lisää rahaa ja levymyyntiä on kaksikon toivelistalla, eli  ”ihan omaa takapuolta tuijotetaan”,  toteaa Jussi.

Tarjan sanatestissä humppa saa kannatusta. Viina taas on kaksikon mukaan viisasten juoma, siitä huolimatta siitä tulee joskus maistettua. Viikonloppuisäksi muusikko ei voi kai koskaan tunnustautua. Muusikko on pikemminkin viikkoisä, esim. puolison kanssa vietetty juhannusaatto on toistaiseksi toteutumatta.

Lisää artisteista:Finlanders

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Levy-yhtiöiden oma ahneus ovat syypää siihen, että levymyynti hiipuu. Turha syyttää pelkästään kuluttajia, se on helppo kikka levy-yhtiöiltä syyllistää. Mennään mistä aita on matalin.

MusaMies 2010 Pe 30.4.2010, klo 12.50

Uusimmat

Saunoo tähtien kanssa

Satumaan viehkeä saunottajatar Tarja Närhi kartoittaa rakastettujen suomalaisartistien intiimialueet saunapuhtaana ja ilman turhaa tärkeilyä.

Voit tilata koko ohjelmasarjan podcastina kopioimalla tilausosoitteen podcastien vastaanotto-ohjelmaasi.

Saunoo tähtien kanssa -podcastin tilausosoite:
http://areena.yle.fi/ohjelma/f28cffe2f19a3c2916c5ee2d3e2a1144/feed/podcast

Mitä on podcast?

Muualla Yle.fi:ssä