"Olo on kuin omenalla"

"Olo on kuin omenalla"

Leirinuotiolla - Pe 26.3.2010, klo 11.04

Leirinuotiolla Jonna TervomaaLeirinuotiolla Jonna Tervomaa

562
tykkää tästä

Onnistuneen keikan jälkeen Jonna Tervomaa sanoo olevansa onnellinen, eikä kaipaavansa mitään. Adrenaliinin mieletön kuohunta ja sen jälkeen valtaava tyydyttyneisyyden tunne on parasta mitä laulaja voi kokea. "Tunteeseen jään koukkuun ja sitä on saatava lisää" kertoo Jonna Tervomaa.

Jonna Tervomaa tallensi studiobändin kanssa lainakappaleita laidasta laitaan. Nauhalle tarttui muun muassa Pertti "Kalle" Fältin "Saari", Smashing Pumpkinsin "1976" ja The Beatlesin "Blackbird".

Leirinuotiolla yhdistää erilaiset artistit

YLE Radio Suomen ensimmäisessä Leirinuotio-ohjelmassa tunnelmoivat yksin ja yhdessä Jonna Tervonmaa ja Eero Raittinen pitkäperjantaina kello 10.00. Ohjelma uusitaan toisena pääsiäispäivänä kello 13.00.

Leirinuotiolla yhdistelee tuoreella ja rennolla tavalla artisteja ja heidän musiikkiaan. Molemmat artistit kokeilevat itselleen uusia lauluja ja tulkitsevat toistensa kappaleita. ”Haluamme samalla innostaa artisteja kokeilemaan ja löytämään itsestään uusia puolia”, ohjelman tuottaja Juhani Kansi YLEstä kertoo.

House-bändinä on Janne Haaviston johtama kokoonpano, jossa soittavat Haaviston lisäksi Pekka Gröhn, Miikka Paatelainen, Esa Kotilainen, Abdissa Assefa alias Mamba. Ohjelma on äänitetty YLEn M1 studiolla maaliskuussa.

Pasi Hiihtola haastatteli Jonna Tervomaata.

Lisää artisteista:Eero RaittinenJonna Tervomaa

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Leirinuotiolla

YLE Radio Suomen Leirinuotiolle kokoontuu juhlapyhisin erilaisia artisteja näyttämään itsestään uusia puolia. Kyseessä on musiikkisessio, jossa yhdistellään tuoreella ja rennolla tavalla artisteja ja heidän musiikkiaan. Artistit esittävät itselleen uusia lauluja ja tulkitsevat toistensa kappaleita. House-bändinä on Janne Haaviston johtama kokoonpano, jossa soittavat Haaviston lisäksi Pekka Gröhn, Miikka Paatelainen, Esa Kotilainen, Abdissa Assefa alias Mamba.

Muualla Yle.fi:ssä