Obladiin kolmas viikkokysymys

Obladiin kolmas viikkokysymys

Obladii - Pe 15.10.2010, klo 07.33 - Toimittaja: Susanna Kuhanen

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

187
tykkää tästä

Viihdetaiteilija ja megatähti Jari Sillanpää ja herkkä tulkitsija Jippu kohtaavat jaksossa, jossa he paitsi kilpailevat toisiaan vastaan, myös duetoivat Elton Johnia ja esittävät Tom Jonesin Sex Bombia. Lisäksi Jippu herkistyttää kuulijat melkein kyyneliin versioimalla Juice Leskistä.

Tällä viikolla Maria arvuuttelee erään vuonna 1980 julkaistun kappaleen nimeä.

Obladiin kisassa on joka viikko mahdollista voittaa levyllinen Marian musiikkia vastaamalla esitettyyn kysymykseen. Katso linkistä tarkemmat ohjeet.

Vastaa täällä!

Viime viikon kysymykseen oikea vastaus oli Hey Joe, joka on Jimi Hendrixin kappale. Viikkokilpailun arvonnassa Maria Lundin levyn voitti Vappu Vihtavuorelta! Onnea voittajalle!

Lisää artisteista:Jari SillanpääMaria Lund
Asiasanat: kisa, viikkokysymys

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Obladii

YLE TV2 lauantaisin klo 19.10

Uusi lauantai-iltojen sarja Obladii on sekä suuren mittakaavan musiikkishow että tietokilpailu, jossa ohjelman vieraista koostuvat joukkueet antavat vastauksensa laulaen.

Juontaja Maria Lund laulaa myös itse vieraiden mukana. Vakiojäsenistöön kuuluvat myös joukkueiden kapteeneina toimivat laulajat Laura Sippola ja Johanna Försti. Heitä ja ohjelman vieraita säestää Obladiin house band, Sami Pitkämön johtama seitsenhenkinen Obladii-orkesteri, joka antaa ohjelmassa esitettäville 50-00-lukujen klassikkokappaleille aivan uuden musiikillisen ilmeen.

Kummassakin joukkueessa kilpailee myös artistivieras. Vieraat on käsin poimittu Suomen rakastetuimpien laulajien listalta. Vierasparit myös yllättävät: mitä tapahtuu, kun rock-kukko Jonne Aaron kilpailee iskelmälaulaja Katri-Helenaa vastaan? Antaako Sami Saari herrasmiehenä kilpakumppaninsa Laura Voutilaisen voittaa?

Joukkueet ratkaisevat erilaisia tehtävätyyppejä ja antavat vastauksensa niihin laulaen. Ohjelman mielenkiintoisin tehtävä vaatii joukkueilta rohkeutta ja notkeaa musiikillista osaamista. Tehtävässä joukkueille annetaan ennalta käsin tietyn vuoden ykköshitti, josta joukkueet sovittavat uuden version Obladii-arvontapyörän määräämällä musiikkityylillä. Miten taipuu Juppihippipunkkari acid jazziksi? Entä Lumi teki enkelin eteiseen kasarirokiksi?

Obladiin musiikkitarjonta on huima läpileikkaus viiden vuosikymmenen populaarimusiikista 50-luvulta tähän päivään. Obladii on tietokilpailu, mutta sen varsinainen sielu on musiikki ja livebändin kanssa koettava hetken tunnelma ja musiikista inspiroituminen. Obladii tarjoaa kaiken ikäisille viihdyttävän ja energisen shown, jonka jälkeen olo on kuin hyvän konsertin jälkeen.

Ohjelma on perustuu YLE Viihdeohjelmien ja Metronome Film & Televisionin alkuperäisformaattiin.

Obladii YLE TV2:ssa lauantaisin klo 19.10. Uusinnat maanantaisin ja perjantaisin.
Ohjelma on katseltavissa YLE Areenassa 30 päivän ajan.

Muualla Yle.fi:ssä