Vox Silentii: Vaiti kaikki palvokaatte

Vox Silentii: Vaiti kaikki palvokaatte

Virsistä viisi - Ti 24.11.2009, klo 14.30

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
462
tykkää tästä

Vox Silentii tulkitsee virren 228, Vaiti kaikki palvokaatte. Ranskalainen virsi 1600-luvulta. Suom. san. Anna-Maija Raittila 1984. Sov. Juhani Aaltonen, Johanna Korhonen ja Hilkka-Liisa Vuori.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Vox Silentii kaivautuu virsien aivan syvimpiin lähteisiin ja jakaa laulullaan noiden lähteiden raikkautta kuulijoilleen. Kauniit ja puhtaat äänet tekevät elämyksestä vielä aivan erityisen.

Kuunneltuani nuo muut "Virsistä viisi" tulkinnat jäi tämä Vox Silentiin virsi soimaan päässäni: se on niin aito, puhdas, herkkä ja konstailematon. Siinä ei ole vieraita aineksia niin kuin valitettavasti toisissa esityksissä on. Mutta nehän ovatkin kunkin taiteilijan omia tulkintoja, ja ne heille suotakoon. Mielestäni vain Vox Silentii on sopusoinnussa itsensä ja esittämänsä virren kanssa, ja siitä syntyy puhuttelevuus. Olen kokeillut virsilaulua vuoristossa ja siellä syntyy vähän samantapainen jälkikaiku kuin mikä on ominaista Vos Silentiin esitystavalle.

Vuorille veisaamaan Pe 4.12.2009, klo 23.35

Uusimmat

Virsistä viisi

Virsi kuuluu kaikille ja elää ajassa. TV1:n Virsistä viisi -ohjelmassa tunnetut muusikot sovittavat ja esittävät uusia tulkintoja tutuista virsistä. Virret taipuvat niin etnoon, rockiin, jazziin kuin rappiin.

Ohjelman virsivideot nyt Satumaassa!

Muualla Yle.fi:ssä