Musiikin säveltäjä Timo Tolkki:

Timo Tolkki on Stratovarius-bändin säveltäjä ja kitaristi. Parhaillaan hän tekee juuri omaa soololevyä, johon tulee myös Siamin tyttöjen tunnusmusiikki Tolkin kirjoittamilla englanninkielisillä sanoilla.

Ohjaaja Marjut Komulainen kertoo musiikin synnystä:

Siamin tyttöjä kirjoittaessani olin kuunnellut Stratovariuksen musiikkia, ja kun käsikirjoitus oli valmis en osannut kuvitella musiikin säveltäjäksi enää ketään muuta kuin Timo Tolkkia.Soitin Tolkille ja hän innostui Siamin tyttöjen tarinasta heti. Hän oli jo aikaisemmin suunnitellut ryhtyvänsä säveltämään leffamusiikkia. Lähetin Tolkille käsikirjoituksen ja Siamin tyttöjen kuvaleikatut kasetit.

Tolkki kertoi erilaisten musiikkiteemojen syntyneen hyvin nopeasti pian sen jälkeen kun hän oli nähnyt kuvatun materiaalin. Keskustelimme siitä, mihin kohtaan tulisi minkäkinlaista musiikkia, jonka jälkeen Tolkki sävelsi pianolle demonauhan musiikista.Kävimme musiikkia vielä yhdessä läpi, ja sen jälkeen vietimme kaksi viikkoa studiossa mixaten kappaleita ja miettien vielä eri kappaleisiin sopivia instrumentteja.
Siamin tyttöjen piti alun perin tulla ulos telkkarista jo syksyllä, mutta ulostuloa lykättiin Tolkin kiireiden vuoksi. -En halunnut musiikintekijäksi ketään muuta kuin Timo Tolkin.Klikkaa kuvaa ja kuuntele!
Kuuntelemiseen tarvitset RealPlayer-ohjelman,
jonka Basic-version voit ladata koneellesi ilmaiseksi osoitteesta
http://www.real.com/player/index.html