Takaisin Sohvaan (Yleisradio ei vastaa ulkopuolisten linkkien sisällöstä)  
  Uudet dokkarit ja sarjat-sivulle   

KLAANI (The Tribe)

Hyviä uutisia Klaanin faneille: Sarjan viides kausi (52 osaa) on hankittu ja nähdään TV1:ssä kesällä 2003!

Pääosissa mm. Meryl Cassie (Ebony), Michelle Ang (Tai-San), Caleb Ross (Lex), Beth Allen (Amber), Amy Morrison (Zandra), Sarah Major (Patsy), Daniel James (Zoot) ja Dwayne Cameron (Bray).

Cumulus-yhtiön ylläpitämä virallinen Klaani-sivusto. Selostukset kaikista menneistä jaksoista ja ennakkotietoa tulevasta. Täältä löytyvät myös linkit sarjan suomalaisten fanien ylläpitämille sivuille: http://www.tribeworld.com

 
(Kuvalähde: YLE/kuvapalvelu)
 

 

Takaisin ylös

 

S CLUB 7 (S Club 7)
TV1 tiistaisin 7.1. alkaen klo 15.40


Listoillekin nousseen englantilaisen suosikkibändin ympärille kehitellystä sarjasta nähdään uusia jaksoja koko kevään ajan.

Tarinahan alkoi, kun aloittelevan brittiyhtyeen surkea manageri järjesti seitsikolle pestin eläkeläisten kansoittamaan hotelliin Miamissa. Odotettua suurmenestystä ei tullut, S Club 7 otti ohjat omiin käsiinsä ja suuntasi länsirannikolle kohti Los Angelesia.

Ja nyt, kaksi vuotta LA:ssa on kulunut ilman mainittavaa menestystä, kunnes onni potkaisee ja seitsikko saa levytyssopimuksen. Maine, kunnia ja kaikki maallinen kiva ovat tarjolla, mutta eivät ilmaiseksi. Samassa kaupassa tulevat varjopuolet: rasittavat bändärit, lehdistön levittämät juorut, sekavat ihmissuhteet ja entistä kovempi työ listoilla pysyttelemisen eteen.

Katso lisää www.sclub7online.net

 
(Kuvalähde: YLE/kuvapalvelu)
 

 

Takaisin ylös 

RAKAS VIDEOPÄIVÄKIRJA
TV1 maanantaisin 13.1. alkaen klo 15.35

Australialainen komedia televisioon erikoistuvasta koululuokasta, joka tekee hassuja, koskettavia ja dramaattisia lyhytelokuvia.

 


 

 

 
(Kuvalähde: YLE/kuvapalvelu)
 

 

Takaisin ylös


 

 

ANGELA ANAKONDA
(Angela Anaconda)

TV1 torstaisin 20.2. alkaen klo 15.40

Angela Anakondan elämä Tapwater Springsin pikkukaupungissa jatkuu kanadalaisen animaatiosarjan uusissa jaksoissa.
Nokkava Angela, koulun valopää Gina Lash, Johnny ja Gordy aiheuttavat opettaja Brinksille toistuvaa päänsärkyä.

Nyt voit vierailla myös Angelan suomenkielisillä sivuilla:
www.yle.fi/angelaanakonda!

Katsojat voivat asettua Angelan rooliin näillä web-sivulla. Toisilla sivulla mm. sarjan luojien Joanna Ferrone ja Susan Rosen ajatuksia Angelasta:
www.angelaa.com, www.fashionfinds.com

 

 

 
(Kuvalähde: YLE/kuvapalvelu)
 Takaisin ylös


 

 

AGRIPPINA
TV1 keskiviikkoisin 8.1. alkaen klo 15.40

R
anskalainen piirrossarja kertoo Agrippinasta, 15-vuotiaasta tytöstä, jolle teini-iän murheet uhkaavat jäädä kokematta.

Agrippinan vanhemmat eivät ole eronneet, heillä on työpaikat ja Agrippinalla on paljon kavereita, joiden kanssa voi keksiä vaikka mitä kivaa. Ällöttävää, kaikki vain nauravat, jos valittaa jostakin.

Mutta aikuiseksi on vielä pitkä matka, Niin on Agrippinankin kompuroitava kommelluksesta toiseen naurun ja vihanpuuskien läpi.

 

 

 

 

 
(Kuvalähde: YLE/kuvapalvelu)
 Takaisin ylös


 

SANKARIMME KALE (Our Hero)
TV1 10.3. alkaen maanantaisin klo 15.40


Miltä tuntuu, kun perhe on kuin toiselta planeetalta ja parhaat ymmärtäjät maapallon toiselta puolelta? 17-vuotias lukiolainen Kale Stiglic asuu suurkaupungissa, käy iltatöissä vaihtoehtokaupassa ja purkaa sanottavansa omaan pienlehteensä. Ja sanottavaa riittää - Kalen Our Hero -zineä lukemalla saa täydellisen käsityksen hänen maailmankatsomuksestaan, intohimoistaan ja sisimmistä tunteistaan.

13-osainen teinisarja, jonka jokainen jakso on yhtä kuin yhden Kalen omakustanteen numero: sekoitus tarua ja tosielämää, näytelmää, näyttävää grafiikkaa ja animaatiota.

 

 
(Kuvalähde: YLE/kuvapalvelu)

 Takaisin ylös

 

 

Junio dokumentti
TV1 tiistaisin 29.4. lähtien klo 16.00

TV1:n keväässä alkaa uusi kuusiosainen nuorten dokumenttisarja. Junior dokumentti kertoo päättäväisistä nuorista, jotka ovat valinneet oman polkunsa. Sarjan aikana esitellään yhteensä kuusi nuorta, joista jokaisella on erilainen tausta ja erilaiset unelmat. Kaikkia sarjassa esiteltyjä nuoria yhdistää vain yksi asia - asetettu tavoite, josta he eivät ole valmiita luopumaan.

Ensimmäisessä osassa tapaamme Willemjnsin, jonka koko asuinseutu on tuhoutunut räjähdyksessä. Tytön elämä on palautunut takaisin arkiuomiinsa, mutta hänen kissansa on edelleen kadoksissa. Eläinrakas Willemjnsi on kuitenkin päättänyt löytää kissan: tyttö koluaa suojapukuun sonnustautuneena suljetun räjähdysalueen raunioita, ja käy jopa eläinsuojeluyhdistyksen löytöeläimiä tunnistamassa. Mutta löytääkö hän ikinä omaa kissaansa?

Seuraavassa jaksossa tutustumme koulutoveriinsa rakastuneeseen Malissaan. Asiaa yrittävät viedä eteenpäin hänen ystävättärensä. Kolmannessa osassa seuraamme Downin syndroomaa sairastavaa Jolandaa, jonka unelmana on oppia tanssimaan hyvin.
Neljännessä jaksossa itsepäinen Anja kerää tahdonvoimansa ja päättää oppia kävelemään sairaudestaan huolimatta, ja viidennessä osassa Krispijn esittelee omasta mielestään liian tavallisen perheensä. Viimeisessä osassa kaupunkilaispoika Julian paljastaa haluavansa ryhtyä farmariksi, vaikka perhe ei hänen unelmaansa uskokaan.

 
 Takaisin ylös

 

 

 

NE MURKUT
TV1 21.4. alkaen maanantaisin klo 16.05

Ruma kielenkäyttö, rasvaletti, miehekäs tuoksu ja liuta tyttöystäviä. Tähän pyrkii 13-vuotias Mons, joka on TV1:n uuden nuortensarjan päämurkku. Ne murkut (Fjortis) on kuusiosainen komedia, jonka sekä aikuiset että 13-vuotiaat valitsivat vuoden 2001 parhaaksi pohjoismaiseksi nuortensarjaksi.

Mons haluaa olla cool. Mons haluaa olla paha. Hän tahtoo miehekkään vartalon ja monta tyttöystävää. Todellisuus ei kuitenkaan aina vastaa kuvitelmia. Oikeasti Mons on hontelonoloinen 13-vuotias "kiltti poika", jolla on hurja halu kapinoida. Mutta mitä vastaan, kun Monsin perhekin on oikea malliperhe? Monsin vanhemmat, Grethe ja Erik, ovat mukavia, ja viikonloppuisin koko perhe viettää yhdessä laatuaikaa luonnossa retkeillen. Vapaa-aikanaan Mons ja hänen paras kaverinsa Joachim sen sijaan yrittävät muuttua "koviksi kundeiksi", jotka ovat jättäneet lapsuuden lopullisesti taakseen. Luvassa on sokkotreffejä ja salaisia suudelmia. Myös Sara, Monsin tanssipartneri kuuluu kuvioihin.

Ne murkut seuraa teini-ikäisen Monsin elämän eri käänteitä välillä myötätuntoisesti, välillä itseironisuutta tihkuen. Sarjassa on hysteerisen hauskoja kohtia, mutta Ne murkut ei jää pelkästään mitäänsanomattomaksi komediaksi. Hauskuuden ohella käsitellään myös surullisia ja vaikeita asioita.
Sarjan pääosissa nähdään Pétur Nielsson (Mons), Marcus Nordli (Joachim), Carina Selven (Sara) sekä Magnus Aune (Preben, sarjan paha kundi). Sarjan on tuottanut norjalainen yleisradioyhtiö NRK.

 

 

  (Kuvalähde: YLE/kuvapalvelu)
Mons miehekkäine elkeineen.

Mons, Sara sekä tanssinopettaja Charlotte.

 

 Takaisin ylös

 

 

JA ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ PÄÄTIN…
TV1 25.4. alkaen perjantaisin klo 16.45


TV1:n keväässä alkaa uusi viisiosainen sarja Ja eräänä päivänä päätin... Sarja kertoo nuorten tekemistä ratkaisuista, jotka muuttavat heidän elämänsä suunnan. Tapaamme sarjan aikana viisi erilaista nuorta, joilla jokaisella päämääränä muuttaa jokin asia elämässään.

Jokaisessa osassa tutustutaan yhteen nuoreen, hänen elämäänsä ja ystäviinsä sekä päätökseen, jota hänen on nyt aika lähteä toteuttamaan. Ensimmäisessä osassa tapaamme Guidon, yksitoistavuotiaan pojan, joka kampaa hiuksensa ponihännälle, inhoaa jalkapalloa ja rakastaa hevosia. Guidoa luullaan usein tytöksi, mutta väärinkäsitys ei poikaa haittaa, sillä itse asiassa hän olisikin mieluummin tyttö!

Seuraavissa jaksoissa tapaamme yksitoistavuotiaan Valerien, joka haluaa tullaa kuuluisaksi musikaalitähdeksi ja saa siihen eräänä päivänä yllättävän mahdollisuuden, sekä kahdeksanvuotiaan Dylanin, joka haluaa olla cool. Mutta mitä mahtavat Dylanin ystävät ajatella pojan päätöksestä? Neljäs jakso seuraa yksitoistavuotiaiden kaksosten, Lolan ja Ninan elämää. Aina ei ole hauskaa olla kaksonen - etenkään, jos joutuu jakamaan saman asuinhuoneen. Viimeisessä jaksossa pääsemme jännittämään seitsemänvuotiaan Josephinen kanssa: toteutuuko tytön pitkäaikainen unelma ja pääseekö hän ratsastuskouluun?

 

 Takaisin ylös

 


 

TÄÄ ON SEKSII!!
Sarja loppui, mutta kattavat sivut jäivät
>> www.yle.fi/taaonseksii

Tää on seksii! oli ohjelma seksuaalisuuteen kasvamisesta ja niistä muutoksista, joihin jokainen meistä joutuu tietyssä vaiheessa elämäänsä. Aiheina olivat mm. kasvaminen aikuiseksi, seurustelu ja eka kerta.
Ohjelman pääosassa oli joukko nuoria, jotka keskustelevat, miltä muutokset tuntuvat ja miten ja kenelle niistä kannattaa puhua. Sarjan juonsi Jussi Nikkilä.

Huumoria ja dramatiikkaa ohjelmaan toi Salatut elimet-osio, joka kertoi Antavaisen perheen elämästä. Tälle perheelle seksi ei todellakaan ole tabu: siemensyöksyistä, fantasioista, ihastuksista ja neitsyydestä keskustellaan ihan avoimesti.
Ja kaikki tietenkin tulkitsevat kasvamisen ja muutokset omalla tavallaan...

HUOM. Näistä asioista on lupa puhua ja lupa kysyä. Tietoa on saatavilla monesta lähteestä. Kenenkään ei tarvitse olla yksin ongelmiensa kanssa, eikä mihinkään
ole kiire; jokaisella on oma rytminsä.

Sarjan nettisivuilta löytyy juttua ohjelmasta, tietoa ja linkkejä.

 

 

 

  (Kuvalähde: YLE/ J.Valkama)
Mitä tehdä, kun sisko ihastuu palavasti?
Veli etsii itseään.
 Takaisin ylös