Chu

 • moi söpöt lukekaa tää jnejne okeui hyvä jos ette lue ni ootte iha fuckerssssssssss

  22.12.2009 14:01

  KÄYKÄÄ KUUNTELEMASSA KOSKA MINÄ KÄSKEN JA TÄÄ ON ESIM HYVÄÄ MUSIIKKIA?
  http://www.myspace.com/snowwhitespoisonbite
  hyvä kiva, tykkäätte kumminki vaik ette sitä mulle myöntäis.
   
  Sitten kun te kuitenkin tykkäsitte niin ootte esim epätyhmiä ja liitytte tonne
  Snow White's Poison Bite
  okei joo hyvä.
   
  sitten tuollakin voi käydä?? http://www.snowwhitespoisonbite.com/
   
  PLUS ETTÄ;
  Sit voitte kertoo kaikille mummoillekin että pitää äänestää ymsyms ja tykkäillä tästä bändistä okei joo hyvä. JA MYÖS TE IHQT RANDOM STALKKERIT KIITOOOOS ♥

   

 • whii

  13.12.2009 16:26

  täällä taas

 • Kun tiput, tipu tyylillä

  24.05.2009 01:18

  Kun tiput, tipu tyylillä

  <-riinä> esteratsastuksen tarkotus olis kyl se, että hevonen ja ratsastaja pääsee molemmat esteen yli, ei pelkkä ratsastaja :D

 • novoikiitos

  28.04.2009 11:44

  onpas tosi funny olla kipeenä

 • P.P.P.S.

  19.04.2009 20:31

  Kuulin muuten Berliinissä ensimmäistä kertaa elämässäni Jullen kiroilevan. Hah. Ja sekin kiros vaan sitä, kun selitin, että miten mulla oli about 4 tuntia aikaa ehtiä takaisin hotellille, mennä nukkumaan, herätä, käydä suihkussa ja kävellä Frankfurter Alleelle. Niin ja pakatakin.

 • Moi, tulin just Saksasta ja syön pääni!

  19.04.2009 20:30

  Omnom. Voisko olla et öö...

  Niin joo, perjantaina lähettiin illalla Sakssaaaan, Berliiniin, lento Frankfurtin kautta. Sitten lauantaiaamuna kaivauduin aikaisin peiton alta katselemaan maisemia (ihan liian aikaisin teidän mielestä varmaan, joskus ennen seiskaa kai) ja pyörin siellä sun täällä, ja bongasin Strifyn ja Kiron niinkun vilaukselta. Niinku sillai hienosti. Sit 11am alkaen jumitin K17 (Lööveksin keikkamesta) edessä, ja lagin.

  Sit oli hienoo kun jätkät oli saanu sellasen hienon Babaran ja hienon kitaran ja stuff, ja siellä oli outoja ihmisiä mukana. Tai siis niinku Mige kotona kai ja Laurisetäkö se tais olla tilalla sit. Sit nii. Sit oli ihan pirun outoo, kun jätkien tullessa _kukaan_ ei menny jutteleen niille oikeestaan tai mitään, toisinku Suomessa kaikki juoksee kimppuun. Minäkin juoksin kimppuun, tosin vaan moikkaamaan Viiviä (joka oli muuten söpö, kun oli vaan et "Morooo, kiva kun pääsit tulee =)") ja sit Jullen kaulaan (joka oli lähinnä et wtf, kun tein salakavalan yllätyshyökkäyksen) ja omnom.

  Sit lagittiin. Saksalaisilla oli hienoja juttuja, kuten "First the stomach and then Torsti", jonka opetin niille suomeks (Ensin maha, sitten Torsti - porukka toisteli sitä koko illan. Niiden r-oli tosi söpö!) ja näin. Sitten mentiin joskus illasta sisälle pippaloimaan, ja nauroin ehkä vähän niille parille ekalle bändille. Sitten oli New Deadline (joka oli muuten kiva, mut miehistöstä puuttu joku, en tie kuka) ja huutelin sööttejä paitoja niille suomeks ja sit joku niistä oli vaan et "o__O Kuka sen huus?" ja nauroin sit sillekin. Nauroin kaikelle ja kaikki oli söpöö =D

  Parasta ehkä oli niinku Divine, jonka kuulin viimeks vuonna nakki, Love&Lust oli soundcheckissä (joka kuului hyvin pihalle), kaikki toosi tyhmät jutut, Kenji ja Dani <3, se neljän hengen saksalaispoppoo, en ees nimiä muista, mut anyway, nii, kiva keikka, jejejejej! Hitto noilla on parempi meno just jossain Saksassa ku Suomessa. SAMA ASENNE KEHIIN KOTOPUOLESSAKIN NIIN OIS AIKA KYMPPI! Nii. Ja lagilagilagilagilagi. Ainii ja AA alotti ja GA lopetti koko touhun, sekin oli kivaa. Kaikki oli kivaa! Varsinkin se, kun Julle soitti kitaraa =D Ja Julle nyt muutenkin, se piristi mun elämää paaaaaaaaaaaaaaaaaljon, kun juteltiin syntyjä syviä siellä fiksumeitten keskellä.

  Oh, Berlin - love it! Miten voi noin iso kaupunki olla noin vihreä ja tuoksua noin hyvälle? Nam.

  P.S. Sieltä sai hyvää tupakkaa. Tai siis AkaneKenji ehe toi Puolasta some cigarettooos, jotain Sunday's Fantasy tai jotain sellasta, ja sitten isukin sain ylipuhuttua ostamaan Vogueueueueue frn theee airport! Hoho. Tonne lähetään vielä uudestaan.

  P.P.S. En muuten yhtään kadehdi jätkiä, niillä on kai vika keikka Keski-Euroopassa nyt niinkun tiistaina, mut Julle oli niin selkeesti sitä mieltä, että ne on himassa perjantaina. Hyvällä tuurilla. Autoillen <3 HAHA.

 • Helloo!

  18.04.2009 10:47

  Ollaan Berliinissä nyt, hotellilla, ja keikka ois tänään. Täällä sataa/sato joskus yöllä vettä, mut aaah tätä lämpöä! Eilen illalla joskus 12 pintaan oli vielä +9 mittarin mukaan. Etin pällit jossain vaiheessa jonkun nettikahvilan (itseasias kunhan oon käynyt suihkussa) ja vastailen kommenteihin sit =)

  Selkeesti jätkille pitää kertoo kaikilta terveisiä, e?

 • Jee!

  14.03.2009 19:42

  <TommyGun> haha, no joo jos se on oikee inkkariheppa.

  ...mennään sit poneilee. Ei kukaan tietäs inkkariponeja jostain pk-seudulta?

 

Ninja kiipeää puuhun