Tarvitset videoiden katseluun QuickTime Playrein. Jos koneellasi ei ole sitä, niin saat sen ladattua ilmaiseksi täältä

1. Testaa, onko muna raaka vai kypsä.

2. Kaksi tapaa perata muikut.

3. Leikkaa sipuli terävällä veitsellä.

4. Muista siivilöidä jauhot.

5. Pihvien paistaminen.

6. Omenan raastaminen

7. Leipominen.

8. Kalan paistaminen

9. Kananmunan rikkominen yhdellä kädellä.

10. Pastan keittäminen.

11. Maista erikoisiakin juureksia.

12. Sekoita puuroa puukauhalla.

13. Laita lettutaikinaan ripaus sokeria.

14. Munamassasta kuohkeaa.

15. Ruotojen poistaminen helposti tongeilla.

16. Tasaisesti kypsyvät pihvit.

17. Kaikki ainekset talteen.

18. Taikinan teko.

19. Varo vispaamasta kermavaahtoa liian kauan.

20. Mureampaa kanaa.

21. Jogurtin sokeripitoisuus

22. Kaalin raastaminen

23. Öljyä taikinaan

24. Makaroonien keitinliemi talteen

25. Tähderuoat välipalaksi

26. Miten korvaat lihaliemikuutiot?

27. Hiivan lämpötila

28. Pippurin murskaaminen

29. Suomalainen puhdasmaito

30. Löydä curryn pehmeä maku

31. Parsakaalin varsi käyttöön