KASVISPASTA

MAKARONIEN KEITTÄMINEN

1 l vettä
ripaus suolaa
1 rkl rypsiöljyä
2 dl täysjyvä makaronia

-lisää kiehuvaan veteen suola, öljy ja makaronit
-sekoita puuhaarukalla kattilan pohjaa pitkin minuutin välein
-keitä makaroneja pakkauksessa mainitun ajan
-kaada makaronit siivilään valumaan


KASVISPASTAN VALMISTUS

1 rkl rypsiöljyä
2 dl pakastettua kasvisseosta
1 tl Sweet Chili-kastiketta
1/2 tl suolaa
2 rkl ketsuppia
pala vähärasvaista juustoa

-sulata pakastekasvikset
-käännä liesi neloselle ja lämmitä pannulla öljy ja kasvikset
-sekoita keitetyt makaronit kasvisten kanssa pannulla
-mausta seos chilikastikkeella, suolalla ja basilikalla
-kaada kasvis-makaroniseos uuninkestävään vuokaan
-levitä ketsuppia seoksen pintaan
-raasta juusto ja levitä se ketsupin päälle


KASVISPASTAN PAISTAMINEN

-kuorruta pasta 220-asteisessa uunissa ruskean täplikkääksi