syyskuu
MA TI KE TO PE LA SU
365 6 7 8 9 10 11
3712 13 14 15 16 17 18
3819 20 21 22 23 24 25
3926 27 28 29 30 1 2
403 4 5 6 7 8 9

13.9.2011

Ohjelmatiedot
Aika Ohjelma


YLE Kuvapalvelu

Ohjelmakortti

TV1 » Asia » Ilona Rauhala

 

ILONA RAUHALA

Tiistaisin klo 18.30

ilonarauhala@filmiteollisuus.fi

Uudenlainen, arjen ongelmia käsittelevä keskusteluohjelma

Jokaisella ihmisellä on elämässään erilaisia pyrkimyksiä, hankkeita, toiveita tai tavoitteita, jotka voivat näyttäytyä enemmän ongelmana kuin innostavana projektina. Teemat voivat liittyä mihin tahansa elämänalueeseen, kuten esimerkiksi itseen, työhön, opiskeluun, parisuhteeseen, perheeseen tai ystäviin.

Ohjelman ankkuri, Ilona Rauhala, psykologi ja henkilökohtainen valmentaja antaa vierailleen neuvoja, sekä tarjoaa näkökulmia siihen, miten omaa kysymystä kannattaa jatkossa työstää. Samalla vieraat voivat välittää vertaistukea ja toimia esimerkkinä muille, jotka painivat samanlaisen ongelman kanssa.

Ilona Rauhala on kokenut psykologi, joka on perehtynyt mm. voimavarakeskeiseen ajatteluun, työnohjaukseen ja valmentamiseen. Hän on työskennellyt monien erilaisten organisaatioiden ja ihmisten kanssa ja auttanut heitä onnistumaan haastavissa tilanteissa sekä löytämään omat päämääränsä.

Pariskunnat ja perheet, haluatteko mukaan ohjelmaan?

Ohjelman vieraina teille tarjotaan mahdollisuus keskustella asiantuntevan henkilön kanssa ongelmistanne sekä saada näkökulmia siihen, miten parisuhdetta voi eheyttää ja elämänlaatua parantaa. Samalla voitte myös välittää vertaistukea ja toimia esimerkkinä muille vastaavanlaisten ongelmien kanssa painiville perheille ja pareille.

Aiheina voivat olla mm. jatkuva riitely, kommunikaatio-ongelmat, mustasukkaisuus, pettämisestä toipuminen, luottamuksen puute, yhteisen suunnan löytäminen tai se, että toinen osapuoli ei halua lapsia. Myös eroamiseen, uusperheen arkeen, kotitöiden jakamiseen, rahan käyttöön liittyvät ongelmat, pienten lasten vanhempina jaksaminen, vanhempien ja lasten väliset näkemyserot, haastava appi- tai anoppisuhde voivat olla ohjelmamme teemoina.

Ilona tutustuu kaikkiin vieraisiinsa huolella etukäteen ja tekee kaikkien kanssa perusteellisen valmistautumisen. Ohjelman kesto on 30 minuuttia ja se kuvataan studiossa ilman yleisöä. Ohjelmaa ei lähetetä suorana.
Mikäli sinä, sukulaisesi tai tuttavasi haluatte tulla mukaan, ole meihin yhteydessä! Kysymyksesi ei tarvitse olla suuri tai maailmaa mullistavan ihmeellinen. Haluamme käsitellä tavallisia arjen ongelmia ja löytää yhdessä ratkaisuja. Ole yhteydessä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Ilmoittautumiset ja yhteydenotot:

ilonarauhala@filmiteollisuus.fi

Ilona Rauhala
Filmiteollisuus
PL 77
00581 Helsinki