syyskuu
MA TI KE TO PE LA SU
365 6 7 8 9 10 11
3712 13 14 15 16 17 18
3819 20 21 22 23 24 25
3926 27 28 29 30 1 2
403 4 5 6 7 8 9

13.9.2011

Ohjelmatiedot
Aika Ohjelma


YLE Kuvapalvelu

Ohjelmakortti

TV1 » Viihde » Läpiveto

 

LäPIVETO

1.12. alkaen
lauantaisin klo 21.30

yle.fi/lapiveto

KATSO edelliset kaudet YLEn Elävässä arkistossa
Petteri Summanen


Elina Knihtilä


Jaakko Saariluoma


Kari Hietalahti


Jukka Rasila


Läpiveto - Livekomediasarja elävän yleisön edessä! Hulluutta!

Läpiveto on yhdistelmä näyttelijän unelmaa ja painajaista. Elina Knihtilä, Petteri Summanen, Jukka Rasila, Jaakko Saariluoma ja Hissu Hietalahti kahlaavat, iloittelevat, rimpuilevat ja raatavat läpi puolituntisen tv-ohjelman vaihtaen kohtauksesta ja roolista toiseen.

Kaikki tämä tehdään suorassa lähetyksessä.

Työryhmä on itse tekstiensä takana. Tämä antaa tekijöille vallattoman hyvät mahdollisuudet materiaalin sisäistämiseen. Läpiveto marssittaa ruutuun joitakin rakenteeltaan perinteisiä sketsejä, jotka kunnioittavat sekä kotimaisen, että kansainvälisen TV-viihteen klassikkoja. Toisaalta se tuo rohkeasti esille uusia oivalluksia komediasta suoran lähetyksen luomissa haastavissa puitteissa.

Jokaisessa jaksossa esiintyy myös vierailija. Hänelle työryhmä petaa maukkaat tekopaikat yrittäen kuitenkin samalla varmistua, ettei hän varasta koko showta.

Läpiveto on vimmaisen kunnianhimoinen ponnistus. Se altistaa tekijänsä armottomasti. Sen tavoitteena on saada katsoja viihtymään ja lumoutumaan. Se on jossain määrin hatunnosto perinteiselle sketsivihteelle lukuisine esikuvineen. Työryhmän esikuvat pidetään kuitenkin visusti salassa, jotta turhilta ja kiusallisilta vertauksilta vältytään.

Läpiveto on tuotantoyhtiö Story Ofin ja YLE Viihteen yhteistyötä. Näyttelijöinä Petteri Summanen, Elina Knihtilä, Jaakko Saariluoma, Jukka Rasila, Hissu Hietalahti. Käsikirjoittajina näyttelijät. Ohjaajina Tuomas Summanen ja Antti Lappi. Tuottaja Samuli Norhomaa. YLEn tuottajana toimii Sakari Heiskanen.


Katso edelliset kaudet YLEn Elävässä arkistossa