Juttuarkisto

Uusi Sherlock: Kolmas tuotantokausi

Julkaistu keskiviikkona 15.01.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 sunnuntaisin 19.1. - 2.2.2014 klo 20.15. Jaksot katsottavana Yle Areenassa viikon ajan tv-esityksestä.

Kakkonen esitti huippusarja Uuden Sherlockin kolmannen tuotantokauden 19.1. alkaen eli tuoreeltaan brittiensi-illan jälkeen. Seitsenminuuttisen esinäytös oli katsottavana Kakkosen sivuilla suomenkielisin tekstein varustettuna 9.2. asti.

BBC:n päivitys Arthur Conan Doylen klassikkohahmoista ja -tarinoista on niittänyt ansaittua menestystä laatudraaman ystävien parissa. Nyt näemme tuoreeltaan Uusi Sherlock -sarjan kolmannen kauden eli kolme 90-minuuttista jaksoa.

Nykyajan Lontooseen sijoittuvissa tarinoissa kaupunkia uhkaa aluksi terrori-isku. Watson (Martin Freeman) on päässyt elämässään eteenpäin ja näköpiirissä siintää uusia asioita romantiikkaa myöten.

Holmesin (Benedict Cumberbatch) paluu on Watsonin hartain toive. Yllätysten mestarin tilannetta ja kohtaloa puidaan luonnollisesti myös johdantojaksossa.

Päivitys 20.1. klo 12.50: Ensiesitimme Uusi Sherlock -sarjan avausjaksosta vaillinaisen version, jossa ei ollut mukana tarinan kannalta oleellisia tekstigrafiikoita. Pahoittelut, ettemme huomanneet asiaa ajoissa! Oikea versio järjestettiin Suomeen pikavauhdilla ja pikauusittiin Kakkosella 21.1. klo 22.05.

Alkuvuoden muuta ohjelmistoa Kakkosella

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.