TRASSELIRAKASTAJAN NÄYTTELIJÄT


TURKKA MASTOMÄKI

Turkka Mastomäki Samuli Tuulos palaa kaupunkivuosien jälkeen kotikylään ja hankkii leikillään huutokaupasta trasselikoneen ryhtyen Terhon kanssa yrittäjäksi…


MATTI VIIRONEN

Matti Viironen Terho Tammi on hautausurakoitsija, jonka vaimo on lähtenyt hammaslääkärin matkaan. Ura kangaskauppiaana hivelee Terhon haavoitettua itsetuntoa.


KIRSI LIIMATAINEN

Kirsi Liimatainen Arja Vähälä, Samulin ensirakkaus, pitää kylällä baaria. Arjan ja Samulin suhde ylä- ja alamäkineen on sarjan perustarina.


HENNA ALITALO

Henna-Maija Alitalo Laila on Arjan laskelmoiva ja älykäs sisar sekä pankin- johtaja. Sisarukset omistavat yhteisesti Arjan baarin kiinteistön.


KAI SALOMAA

Kai Salomaa Reijo, Samulin vanhempi veli, on työssä seurakunnalla. Hän joutuu velkakierteeseen, joka uhkaa viedä häneltä kodin.


ULLA-MAIJA SIIKAVIRE

Ulla-Maija Siikavire Kerttu, Reijon vaimo on kukka- ja arkkukauppias. Hän harrastaa romanttisia kertomuksia ja harlekiinikirjoja.


LEENA SUOMU

Leena Suomu Maire, Reijon ja Samulin äiti, työskentelee seurakunnan siivoojana. Hänellä on ollut pitkään salainen suhde kirkkoherran kanssa.


PAAVO LISKI

Paavo Liski Kirkkoherra Herman Kare on avarasydäminen hengenmies. Hän uskoo, ettei saarnastuoli ole ainoa vaihtoehto sielunpaimenena toimimiseen.


JUKKA PURONLAHTI

Jukka Puronlahti Urpo Viima, Arjan entinen kihlattu ja yrityskumppani pitää autokorjaamoa. Hän purkaa suuttuessaan tunteitaan ampumaradalla...

MUISSA ROOLEISSA:
Mauri Kuosmanen, Maiju Jokinen, Martti Pennanen, Sari Haapamäki, Jyrki Kovalef, Irma Junnilainen, Petri Lairikko, Mikko Majanlahti, Esko Kovero, Ulla Tapaninen, Olka Horila, Birgitta Putkonen, Perttu Pesä, Laura Jurkka, Jukka Pitkänen, Tuija Ernamo, Laila Räikkä, Esko Raipia, Panu Raipia, Ari Piispa, Maria Aro

Paluu etusivulle
Paluu etusivulle