YLE Radio 1 - Käyttöehdot

Nämä säännöt on tehty kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi, ja ne koskevat kaikkia, jotka ovat rekisteröityneet jäseniksi.

Käyttämällä "YLE Radio 1" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "YLE Radio 1", "http://chat.yle.fi/yleradio1"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "YLE Radio 1"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme siitä sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "YLE Radio 1"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit") joka on julkaistu "General Public License"-lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta www.phpbb.com. phpBB ohjelmisto luo vain ympäristön internet keskustelulle ja GPL-lisenssi kieltää meitä rajoittamasta sivuston sisältöä ja toimintatapaa. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: http://www.phpbb.com/.

Sinun tulee toimia yhteisön jäsenenä yhteistä viihtyvyyttä edistävällä tavalla. Suostut noudattamaan ylläpidon ohjeita, näitä sääntöjä, palstalla annettuja ohjeita ja Ylen yhteisöjen sääntöjä. Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, siinä maassa, minne "YLE Radio 1"-palvelin on sijoitettu, tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla näitä vastaan voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "YLE Radio 1" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "YLE Radio 1" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

Sitoudut noudattamaan myös seuraavia sääntöjä:

1. älä postita rasistisia viestejä. Rasismiin yllyttäminen on sekä typerää että laitonta.
2. Valheellisten ja perättömien viestien lähettäminen on ehdottomasti kiellettyä.
3. älä linkitä laittomaan materiaaliin. Anna piraattien olla piilossa.
4. Netti on pornoa pullollaan, jätä se tämän keskustelupalstan ulkopuolelle.
5. Valitse itsellesi fiksu käyttäjätunnus. älä varasta toisen henkilöllisyyttä.
6. Jos käytät profiilissasi kuvaa, tee se tyylikkäästi. Varmista kuvaan liittyvät tekijänoikeusasiat. Jos olet epävarma oikeudestasi käyttää kuvaa, valitse jokin muu kuva.
7. Käytä hyvää suomen kieltä. älä kiroile, älä HUUDA! Käytä välimerkkejä.
8. Sinun tulee toimia yhteisön jäsenenä yhteistä viihtyvyyttä edistävällä tavalla. Ole kohtelias. Viesti voi jäädä nettiin pitkäksi aikaa.
9. Ole kriittinen. älä usko kaikkea näkemääsi. Kuka tahansa voi esiintyä kenenä tahansa.
10. älä mainosta. Spämmäys on kiellettyä. Tämä on Yleisradio!

Tutustu myös Ylen yhteisöjen sääntöihin (http://www.yle.fi/etusivu/sivu/yhteisojensaannot.php), Radio 1:n keskustelupalstan ohjeisiin (http://chat.yle.fi/yleradio1/viewtopic.php?f=1&t=2893&sid=20749) ja Radio 1:n keskustelupalstan Yleinen keskustelu -osiossa oleviin tiedotteisiin (http://chat.yle.fi/yleradio1/viewforum.php?f=1&sid=052).

Rekisteröidyttyäsi olet hyväksynyt nämä ehdot.


Palaa takaisin kirjautumissivulle

cron