Ylen linja uutisissa

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Ylen linja uutisissa

ViestiKirjoittaja Juho Mäenpää päivämäärä 16.10.03 - 9:48

Parit uutiset tässä viime päivinä kuunnelleena en voi muuta kuin naureskella rakkaan yleisen radiomme linjalle. Ensinnäkin oli uutinen Tarja Halosen suosiosta, joka kohta alkaa olla jo yli sata prosenttia, samoin kuin erään UKK:n aikana. SAK:n teettämän kyselyn mukaan Halonen (entinen SAK:n lakimies) on kunnostautunut erityisesti työllisyyden hoidossa. No, Kekkonenkin kunnostautui sellaisissa asioissa, joiden hoito ei edes presidentille kuulunut. Mielestäni Teemu Selänne on hyvä jääkiekkoilija siksi, että on niin hyvä jalkapalloilija.

Toinen oli tämä eilinen isku Gazassa. Yle puhui koko ajan amerikkalaisia vastaan suunnatusta iskusta, vaikka kyseessä oli ensisijaisesti diplomaattikohde. Kaikkien sääntöjen mukaan diplomaatteihin ei kosketa, vaikka he kuinka olisivat vihollisen edustajia. Tämän barbaarisen puolen objektiivinen yle unohti. Onneksi Hesari sentään oli osannut ottaa näin ilmeisen seikan esille.

Sitten tänä aamuna ykkösaamussa toim. Blomstedt käsitteli kriittiseen sävyyn journalistien moraalia ja sitä objektiivisuutta. Onkohan B. itse tullut taloon milloin? Silloinko, kun firmassa avoimesti sanottiin, että rekrytoinnissa katsotaan puoluekirjan väriä, mikä perinne painaa leimaansa edelleen. Vieläköhän toimittajaliitto elää?
Juho Mäenpää
 

ViestiKirjoittaja Vastarannan kiiski päivämäärä 21.10.03 - 21:44

En kyllä ymmärrä, millä perusteella presidentti Halosen kansansuosio olisi Yleisradion vika. Samanlaisia tuloksia on tullut eri tutkimuksista, joten kai Ylen kuuluu asiasta kertoa.
Vastarannan kiiski
 
Viestit: 20
Liittynyt: 26.9.03 - 8:28

Ylen linja uutisissa

ViestiKirjoittaja minä vaan päivämäärä 22.10.03 - 12:57

No eihän se olekaan Ylen vika , vaan Ylen "ansio".

Selvästi huomaa, että Tarjan vaalityö seuraavaa kautta ajatellen on
alkanut Suomen tiedotusvälineissä. Eli vaalityötä pahimmilaan.
Tarjasta tehdään millä hinnalla hyvänsä uutta Urhoa Suomen kansan
silmissä!
Joutavanpäiväisiä ovat nämä mielipidetutkimukset, eihän Halonen
tee mitään muuta kuin antaa populistisia lausuntoja joilla varmistaisi ,
että kansa tykkää hänestä ! Joku Suomen pankin jäsenen nimitys
silloin tällöin joilla hän yrittää näyttää valtaansa !

Voi tätä Suomen kansaa kun uskoo kaikki jutut mitä tiedotusvälineistä
sensuurin jälkeen syötetään.
minä vaan
 

Propaganda

ViestiKirjoittaja Naurattaa päivämäärä 30.10.03 - 22:42

Ei vain Halos- vaan muutakin propagandaa - ja oikein tuutin täydeltä! Itse olen jo pitkään seurannutkin lähinnä sitä, mitä YLEn uutiset EIVÄT kerro. Tietoahan saa muualtakin. Suomen Gallup saa jatkuvasti Kokoomuksen kannatukseksi n. 19%, YLE jotain aivan muuta. Hassu juttu. Missään vapaassa demokratiassa presidentin suosio ei voi olla 94% - paitsi kun ei tee mitään, ja siinähän se Halosen suosio onkin! Irtopinnat kotiin, vastuunkanto muille. No - kun Halonen on nyt todettu ihan gallupissa hyväksi työllisyyden hoitajaksi, niin siinäpä työkenttää kun matkoiltaan palaa. Eikä kannata vastata, että se ei kuulu presidentille, ei kuulukaan, mutta jos kansa antaa siitä hänelle pisteet, niin voinee kansa odottaa myös, että hän käyttää arvovaltaansa, jos passaa Porin Jazzeillakin "esiintyä".
Naurattaa
 


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron