Amppu Vartola kuoli liikenneonnettomuudessa

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Amppu Vartola kuoli liikenneonnettomuudessa

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 22.2.07 - 16:12

Ylen maakuntaradioissa ja Radio Suomessa sekä viimeksi tv:n puolella uraa tehnyt, samalla kertaa pirteä ja asiallinen "sähköinen mediapersoonallisuus" Anna-Maija "Amppu" Vartola on poissa. Hän menehtyi tiistaina auto-onnettomuudessa Laihialla ollessaan matkalla hakemaan poikaansa mummolasta.

Kirppis-ohjelman tuottaja Mari Kiukas kertoo Ylen työryhmän kuulleen suru-uutisesta heti tiistaina. Hän sanoo uutisen iskeneen keskelle arkea ja tavallista työtä, sillä ohjelman tekijätiimi on hyvin tiivis ja toisiinsa päivittäin yhteydessä. Kiukas kuvailee tekijäjoukkoa yhteen hitsautuneeksi ryhmäksi, joka tekee työtään ilolla.
- On vaikea toimia, kun Amppu on ollut niin oleellinen osa meidän tiimiä. Siinä on aukko.
Lauantain suora lähetys Kirppistä jätetään tekemättä, sillä muutoksia ei ehdittäisi kunnolla enää toteuttaa. Sen sijaan tiistain ohjelman joukko yrittää jo kasata kokoon.(IS)


Amppu Vartola (ex.Koskela) ehti käydä läpi aika monenlaisia ohjelmatyyppejä. Hän toimi kymmenisen vuotta sitten kesätoimittajana Ylen Aikaisessa ja jäi sille tielleen taloon, jonka sokkeloihin on moni eksynytkin. Lempinimestään Amppu jaksoi vääntää vitsiä ohjelmissaankin -kun kovinkin monen mielestä oli hauskaa lisätä tuon nimen eteen L-kirjain...
Ne ovat kaikki
sitä puhetta
joka päivänkin jo
täytyy ymmärtää
(Hannu Mäkelä: Yö soittaa, säv.Säde Rissanen 2007)
___________________________________
Mikko-Oskari Koski
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron