Pertti Palo on poissa

Radioteatteri, Radioateljee, radiodokumentit sekä muut genreihin liittyvät aiheet.

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Pertti Palo on poissa

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 14.8.10 - 14:48

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/08/n ... origin=rss

Viimeksi ikimuistoisessa Kallion kimalluksessa näyttämöllä näkemäni, persoonalähtöinen ja näyttämön hetkessä elänyt näyttelijä-tarinankertojatyyppi on poissa. Näyttämön hetkessä eläneellä tarkoitan nimenomaan sitä, ettei Palo jättänyt merkittävää filmografiaa jälkeensä -ja sanon näin siitäkin huolimatta, että linkittämässäni jutussa noita leffoja luetellaan vino pino. Pertti Palo ei kuitenkaan ollut suuri tähti siinä mielessä, kuin isänsä, vaan nimenomaan roolintekijä ilman tähtikulttia.
Pertti Palo ja Ritva Valkama olivat muuten lomalla etelässä samaan aikaan minun ja äitini kanssa -80-luvulla. He onnistuivat suomalaisten seurassakin "maastoutumaan"... 8)
Ne ovat kaikki
sitä puhetta
joka päivänkin jo
täytyy ymmärtää
(Hannu Mäkelä: Yö soittaa, säv.Säde Rissanen 2007)
___________________________________
Mikko-Oskari Koski
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pertti Palo on poissa

ViestiKirjoittaja Marja Salonen päivämäärä 2.10.10 - 15:42

Minäkin näin aikanaan Kallion kimalluksen. Pertti Palo lauloi ja esiintyi kovin luontevasti. Hänestä tuli esiintyjänä esiin puolia, joista en ollut tiennyt mitään. Mutta on varmaan aika raskasta olla jonkun kuuluisan poika tai tytär. Aina verrataan. Toisaalta jos osaa ottaa asian huumorilla tai muuten ns. oikein, ei mitään häiriötä ehkä synnykään. Ritva Valkama kerran jutteli radiossa Tauno Palosta - oliko ohjelma Valkamasta vai muistelmia Tauno Palosta - sitä en muista. Valkama kertoi, että heidän mennessään Taunon luo ja kulkiessaan Albertinkatua tai sielläpäin ainakin niin eräs humalainen tuli tykö ja pyysi kolikkoa: Heitä mua kolikolla Tauno Palon poika. Valkama kertoi jutun niin että kuuntelijalle tuli lämmin olo.
tähystyspaikkana Kallio
Käyttäjän avatar
Marja Salonen
 
Viestit: 3274
Liittynyt: 26.9.03 - 19:11
Paikkakunta: Helsinki


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron